Antena Căutare

Asia Express, 28 septembrie 2021. Cine a câștigat imunitatea în ediția 8 a competiției

În ediția a opta de Asia Express, concurneții au luptat pentru imunitate, însă doar o echipă a reușit să o obțină.

concurenti-echipe-asia-express-editia-8 Galerie
Zarug și Lorelei au câștigat imunitatea în ediția a opta de Asia Express | Antena 1

Hotel, relaxare, odihnă și nu în ultimul rând garantarea unui loc în următoarea etapă de Asia Express, fără riscul participării la cursa pentru ultima șansă. Pentru asta au luptat concurenții în ediția cu numărul 8 de Asia Express.

Echipa care a fost cea mai rapidă în îndeplinirea misiunilor și în parcurgerea drumului cu mașini găsite la autostop a primit imunitatea în ediția cu numărul 8 de Asia Express.

Prima imunitate a fost câștigată de Connect-R și Shift, care nu au mai participat la cursă, iar a doua imunitate, cea din ediția a opta, a fost câștigată de Zarug și Lorelei.

Citește și: Asia Express, 27 septembrie 2021. Cine a câștigat amuleta din cetatea Hierapolis: „Nu-mi vine să cred”

Zarug și Lorelei au câștigat imunitatea în ediția a opta de Asia Express

Surpriza a fost mare, având în vedere că Zarug și Lorelei au plecat ultimii în cursă, pentru că au refuzat misiunea de a duce un cocoș în cușcă și de a-i înregistra cântecul.

Astfel, primii care au ajuns în fața Iriniei Fodor au fost cei doi concurneți simpatici: Zarug și Lorelei. Imediat cum le-a spus că au câștigat, Irina Fodor le-a oferit celor doi câștigăori două doze de Ursus.

„Felicitări! Bucurați-vă de imunitatea voastră”, le-a spus Irina Fodor celor doi, care nu și-au mai încăput în piele de fericire.

Zarug și Lorelei au băut Ursus și au plecat spre hotel.

Câștigul lor a dovedit că la Asia Express cei din urmă pot ajunge pe locul întâi.

Ceilalți concurneți au ajuns, rând pe rând în fața Irinei Fodor, dar, din păcate, ei au fost invitați să-și găsească singuri cazare, pentru că nu au obținut imunitatea.

Mihai Petre a fost surprins când a aflat că nu a luat imunitatea. „Nu ai ajuns primul, ce nu ai înțeles?!”, i-a spus soția.

Citește și: Asia Express, 28 septembrie 2021. Cuza a fost atacat de o cămilă. Ce probă au primit concurenții

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Citește și: Asia Express, 28 septembrie 2021. Francesco s-a supărat pe Lidia Buble la autostop: „Noi nu am face asta”

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Asia Express, 28 septembrie 2021. Adriana Trandafir, confesiune emoționantă despre Maria Speranța și fiul său, Ștefan... Asia Express, 28 septembrie 2021. Zarug și Connect-R, discuții profunde la cina concurenților "imuni". Ce au d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x