Antena Căutare

Asia Express, 27 septembrie 2021. Concurenții care au primit imunitatea au mers în mașină către hotel ascultând Biblia

Shift și Connect-R au fost câștigătorii imunității din această seară și au sărbătorit într-un mare fel. Aceștia s-au simțit bine și au profitat de toate beneficiile care au venit la câștigarea acestei curse.

Concurenții Asia Express 2021, în timpul unei probe Galerie
Shift și Connect-R au reușit să câștige imunitatea și au profitat la maxim de beneficiile acestui succes. Au mers în mașină ascultând Biblia | Antena 1

Shift și Connect-R au reușit să se descurce de minune în timpul zilei și au câștigat imunitatea. Și au reușit să parcurgă traseul într-un timp record, pentru care au fost recompensați.

Shift și Connect-r au câștigat imunitatea la Asia Express 2021 și au ascultat Biblia pe plasma din mașină

Iată că Shift și Connect-R au reușit să câștige imunitatea și s-au bucurat de beneficiile cu care a venit acest câștig. Cei doi au ascultat Biblia pe fundal, în mașină spre hotel, iar imediat după, aceștia și-au ascultat piesele cântate de ei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

„De câte ori în viață poți să ajungi la Templul lui Zeus, că era o relicvă”, spune Zarug, când ajunge la templu.

„Și eu simt că suntem o echipă foarte bună”, spune Mihai Petre.

Citește și: Asia Express, 27 septembrie. Porecla pe care Zarug i-a dat-o lui Oase în timpul une probe. Cum a putut să-i spună

„A fost greu, dar când îl ai în față pe Mihai Petre, nimic nu mai pare greu”, spune Cosmin.

„Pai dacă e Chuck Norris de Asia. El decide timpul, îl lași în spate și îl găsești în față”, spune Cuza despre Mihai Petre, care iar a fost ironizat pentru succesul lui pe traseu.

„Cred că s-a acumulat un pic de oboseală”, spune Elwira.

„Pe Mihai Petre nu avem nicio șansă să-l invingem, spune Cuza.

Irina Fodor a anunțat în ce ordine au ajuns echipele la ea, dar și cine a câștigat imunitatea.

„Dragii mei, o să vă spun ordinea în care ați ajuns la mine. O să spun și cine a câștigat imunitatea. Imunitatea asta frumoasă, cu hotel, cu piscină, cu mașină, cu 100 de euro. Cu odihnă mai ales. Dragii mei, vreți să știți cine a juns la mine pe locul 8? Atunci pe locul 3 - Lidia și Estera. Pe locul 5, Cuza și Emi. Pe locul 6 Alexandra și Anca. Pe locul 4 sunt Lorelei și Zarug. Pe ulitimul loc astăzi, nu știu cum, Adriana Trandafir și Maria. Nu e nimic. Într-adevăr, Eliza și Natanticu pe locul 8. Patrizia și Franci pe 7. Cine credeți voi că a câștigat imunitatea? Relu și Shift aveți imunitate”, îi anunță Irina Fodor pe cei doi câștigători.

„După ce am fost cinci zile, ultimii câini, ultimii proști. Vrem să mulțumim și noi lui Mihai Petre că este motorul nostru, atunci când suntem în ceafa lui, considerăm că putem să câștigăm. Wow, l-am bătut pe Petre, nu cred”, spun Connect-R și Shift.

Citește și: Asia Express, 27 septembrie 2021. Zarug a refuzat să facă o misiune: „Amendați-mă”. Cum și-a justificat gestul

„Voi nu veți participa la ulitma șansă și nu veți pleca acasă, dacă e o piatră roșie în cutie, desigur. Dragilor, încă ceva, Asia Express continuă”, îi mai anunță Irina Fodor.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Asia Express, 27 septembrie. Porecla pe care Zarug i-a dat-o lui Oase în timpul une probe. Cum a putut să-i spună... Asia Express, 27 septembrie 2021. Fracesco Paglieri are fobie de păsări. Cum a reacționat în timpul unei probe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x