Antena Căutare

Asia Express, 27 septembrie 2021. Zarug a refuzat să facă o misiune: „Amendați-mă”. Cum și-a justificat gestul

O probă din ediția a șaptea de Asia Express i-a pus capac lui Zarug, care a cerut să primească o amendă, refuzând să îndeplinească misiunea.

zarug-lorelei-asia-express-colaj Galerie
Zarug și Lorelei au refuzat o misiune, în ediția 7 de Asia Express | Antena 1

Misiunea pe care a refuzat-o Zarug presupunea să ia un cocoș în cușcă și timp de 24 de ore să-i înregistreze cântegul „cucurigu”, cu acopul de a-i surprinde cel mai lung zgomot.Fiindu-i milă d epasăre, Zarug a refuzat la ceas de noapte să îndeplinească proba, iar Lorelei l-a susținut în decizie.

„Nu pot, fă, să fac așa ceva! Să mă lăsați în pace, amendați-mă”, a spus Zarug, părăsind locul cu pricina. „Nu facem. Și mie mi-e milă de el”, i-a răspuns Lorelei.

Înainte de a vedea cocoșul, Zarug și Loelei au fost puși în situația de a prinde 5 găini care purtau la picior un șnur portoclaiu.

Citește și: Asia Express, 27 septembrie 2021. Gestul neașteptat pe care Patrizia l-a făcut la o benzinărie, la autostop. Fiul s-a supărat

Zarug a refuzat să care în cușcă un cocoș, în ediția a șaptea de Asia Express: „Inițial am vrut să-i spun Amărâtul”

„Am găsit cele cinci găini cu fir portocaliu la degete și trebuia să le dăm la schimb cu un cocoș care să ne cânte cât mai lung. Inițial am vrut să-i spun amărâtul”, a explicat Zarug.

„Mergem fără cocoș și mergem degeaba și aia e. Să mă penalizeze. Eu eram pregătit să părăsesc competiția atunci”, a completat concurentul, supărat.

Ulterior, Zarug și Lorelei au plecat să-și cumpere suc, renunțând la cocoș: Toți banii pe care îi avem îi cheltuim”, a spus simpaticul concurent, spre amuzamentul colegei sale.

Citește și: Asia Express, 27 septembrie 2021. Ce au găsit concurenții în cutia primită pentru misiune: „Aoleu, măicuța mea, mă arde!”

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Citește și: Asia Express, 27 septembrie 2021. Cuza îl ironizează pe Mihai Petre: „Irina, nu mai am misiuni. Ce e organizarea asta?”

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 27 septembrie 2021. Concurenții au pornit la „vânătoare” de găini. Cum s-au descurcat: „Mie îmi e cam fric... Asia Express, 27 septembrie. Porecla pe care Zarug i-a dat-o lui Oase în timpul une probe. Cum a putut să-i spună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x