Antena Căutare

Asia Express, 3 octombrie 2021. Lidia Buble a apelat la trucurile sale pentru a avea succes la autostop. Cum a convins șoferul

Cele 8 echipe rămase în Asia Express au avut parte de surprize de la primele ore ale dimineții. Acestea au început în forță prima misiune din ediția 10 de pe Drumul Împăraților și au plecat la drum cu multă voie bună.

lidia-buble-estera-buble Galerie
Cele 8 echipe rămase în Asia Express au avut parte de surprize de la primele ore ale dimineții. Acestea au început în forță prima misiune din ediția 10 de pe Drumul Împăraților și au plecat la drum cu multă voie bună. | Antena 1

Prima misiune din ediția 10 Asia Express - Drumul Împăraților nu a fost una tocmai atât de ușoară, iar greul abia acum începe. Concurenții au fost nevoiți să mănânce cât mai multe frigărui turcești la primele ore ale dimineții, însă asta nu este tot.

După ce au plecat în cursă, cele 8 echipe rămase în competiție a trebuit să ia cu ele 10 frigărui și să fotografieze 10 oameni în timp ce le mănâncă. Misiunea a fost una foarte dificilă, mai ales pentru faptul că este o perioadă delicată cu pandemia, în Turcia.

Citește și: Asia Express, 21 septembrie 2021. Cum arată șoferul care a stârnit emoții puternice în sufletul Lidiei Buble: "M-am atașat de el"

Cei care au reușit să treacă cu bine peste probă trebuie să ajungă la următorul steag Asia Express, însă cea mai mare problemă cu care s-au confruntat până acum este autostopul. Tensiunile și presiunea și-au spus cuvântul, iar trucurile concurenților nu au lipsit prea mult din peisaj având în vedere că au de parcurs un traseu de 300 km.

La ce truc a apelat Lidia Buble la autostop

Autostopul se numără printre cele mai grele misiuni de la Asia Express din sezonul 4. Pantemia este motivul pentru care oamenii acceptă cu greu ca un străin să li se urce în mașina personală.

Deși este foarte dificil să găsească un mijloc de transport, concurenții sunt ambițioși și apelează la tot felul de trucuri pentru a fi luați în mașină. Lidia Buble și sora ei au o strategie foarte bună la autostop, care a funcționat și de data aceasta.

Citește și: Asia Express, 26 septembrie 2021. Lidia și Estera Buble au avut noroc de un șofer amabil la autostop: „Ăsta e soțul meu, gata”

Surorile Buble au reușit să oprească o mașină și pentru a convinge șoferul să le ia, artista l-a rugat să o caute pe Instagram pentru a vedea că este o persoană publică în România. Nu este prima oară când fetele recurg la astfel de trucuri.

"Am scos noi tacticile noastre de la cutiuță, așa cum facem de fiecare dată!", a spus Lidia Buble cu zâmbetul pe față.

Strategia fetelor nu a funcționat de data aceasta, șoferul a refuzat să le ia cu mașină, iar panica a început să fie și mai mare după ce au observat că le prind din urmă celelalte echipe.

"Toate echipele în care sunt și femei o bubuie pe transport. Nimeni nu o bubuie ca noi două", a mai zis Lidia Buble.

La ce truc a apelat Lidia Buble pentru a reține o adresă

În cadrul unei misiuni în care concurenții au fost nevoiți să rețină o adresă și numele unei persoane, Lidia Buble a recurs la o strategie neașteptată. Înainte ca ghidul să spună adresa, numărul și numele, Estera a luat hotărârea de a-și băga degetele în urechi pentru a nu auzi partea pe care trebuie să o țină minte sora ei.

"Ține eu minte prima parte, bagă degetele în urechi să nu auzi.", i-a zis Lidia Buble surorii sale.

"Asta da strategie, nu am mai văzut-o până acum", a mărturisit Irina Fodor.

"Efectiv umblai ca o zăluză pe stradă!", a spus Estera.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 3 octombrie 2021. Concurenții au primit o probă desprinsă din Cartea Recordurilor! Ce au fost puși să facă... Asia Express, 3 octombrie 2021. Mihai Petre, reacție neașteptată la autostop. Ce l-a scos din sărite pe concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x