Antena Căutare

Asia Express, 4 octombrie 2021. Cuza și Emi s-au certat și și-au aruncat cuvinte grele. Ce a urmat

Cuza și Emi s-au certat și au ajuns „la cuțite” în ediția 11 din sezonul 4 al emisiunii „Asia Express”, de la Antena 1. Cei doi au fost la un pas să nu mai formeze o echipă și să pornească separat la drum.

cuza (stanga) si emi (dreapta) dand declaratii la asia express Galerie
Emi și Cuza și-au aruncat numeroase replici acide | Antena 1

În ediția 11 din sezonul 4 al emisiunii „Asia Express”, o situație complet neașteptată a fost atunci când Cuza și Emi s-au certat atât de tare încât au ajuns la un pas de-a renunța la echipă și de-a porni fiecare pe cont propriu la drum!

Cuza și Emi s-au certat și au fost la un pas să nu mai formeze o echipă în ediția 11 din sezonul 4 Asia Express, de la Antena 1

Ziua a început în forță pentru concurenți în ediția 11 din sezonul 4 al emisiunii „Asia Express”. Stațiile au sunat încă de la primele ore, dând astfel „alarma” că o nouă misiune este pe cale să înceapă. Irina Fodor i-a anunțat unde este următorul punct de întâlnire și, fără să mai stea pe gânduri, echipele și-au luat bagajele și au pornit la drum.

Unii s-au mișcat extrem de rapid, în timp ce alții au preferat să mai zăbovească puțin înainte. Totuși, dorința de-a obține imunitatea i-a făcut să resimtă instant emoțiile și dorința de victorie. În cazul lui Emi și al lui Cuza, ziua a început cu o ceartă de zile mari. Acesta din urmă s-a enervat extrem de tare atunci când colegul său de echipă a vrut să îi arate un truc în materie de băut apă doar că, în câteva secunde, situația a scăpat complet de sub control și cei doi au ajuns „la cuțite”, aruncându-și cuvinte grele și replici acide.

„De ce îmi arăți mie chestiile astea, ca să mă ții pe loc, în loc să stau la stradă?! Îmi arăți tu mie cum bei tu apă! Ai 30 de ani! Ești nebun la capă? Ca idee, mereu ești lent pe fazele astea”, a răbufnit Cuza, supărat că al său coleg de echipă e mult prea lent.

„Dacă mă iei așa de la prima oră o să jucăm într-unul”, a fost replica acidă a lui Emi.

„Da, stai după mine și mă duc eu mai departe”, i-a zis Cuza, convins de faptul că ar putea continua cursa din Asia Express pe cont propriu.

„Nu stau după tine, tu stai după mine”, a fost replica lui Emi, care și-a ieșit din minți.

Ulterior, cei doi au înțeles faptul că reacțiile lor au fost exagerate și că au fost la un pas de-a renunța la echipa bună pe care o formează dintr-un lucru cât se poate de banal.

„Ne-am certat pe nimic, clar! Ideea e că eu dimineața am super multă energie și Emi e fix invers. Emi dimineața nu are energie. Mai sunt și momente în care se strică o prietenie de 15 ani într-o relație defectuoasă de 2 luni. Ce ne facem? Mai bine nu!”, a zis Cuza ulterior.

Nu a mai durat mult și cei doi au găsit mașină, pornind la drum către o nouă misiune. Muzica din mașina șoferului care i-a luat la autostop a calmat spiritele și cei doi au părut că au îngropat securea războiului, ca niște adevărați prieteni.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4.

Zarug de la Asia Express sezonul 4, dezvăluire complet neașteptată pentru fanii de pe Instagram. Ce a recunoscut... Asia Express, 4 octombrie 2021. Cele opt echipe au avut parte de o probă care le-a pus răbdarea la încercare. Ce au avut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x