Antena Căutare

"Asia Express" a ajuns în India, în cea de-a doua etapă a concursului! Gina Pistol, uimită de obiceiurile inedite din ţara maharajahilor

Vedetele care participă la cel mai dur reality show din România, "Asia Express" au ajuns în India, cea de-a doua etapă a concursului.

Vedetele care participă la cel mai dur reality show din România, "Asia Express" au ajuns în India, cea de-a doua etapă a concursului.

Aici este destinaţia finală a Drumului Elefantului, pentru ca, la final, una dintre echipe să câştige marele premiu de 30 de mii de euro. Gina Pistol, prezentatoarea showului, a aşteptat cu nerăbdare să cunoscă obiceiurile şi să descopere locurile spectaculoase din ţara maharajahilor.

Fără doar și poate, cel mai dur reality-show oferă aventura vieții nu doar concurenților, ci întregii echipe de producție. Față de primul sezon, a doua ediție „Asia Express” este mult mai dificilă. Concurenții au la dispoziție doar 1 euro pentru fiecare zi.

Ruby îşi usucã hainele în mers, în „Asia Express”... Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu şi-au lăsat mustaţă pentru "Asia Express"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x