Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Adela

Asia Express a ajuns în Taiwan! Primele misiuni i-au pus la grea încercare pe concurenți! Sorin Bontea, doborât de... o supă!

Echipele rămase în competiția Asia Express au ajuns în Taiwan. Regulile s-au schimbat, misiunile sunt mai dificile. Cireașa de pe tort: localnicii nu vorbesc limba engleză!

Cinci echipe au ajuns în Taiwan. În prima misiune, concurenții trebuie să învețe câteva fraze în limba chineză, altfel nu se vor putea descurca în noua țară.

Următoarea probă din Taiwan se dovedește una destul de complicată pentru concurenții din Asia Express. Aceștia trebuie învețe să folosească bețișoarele chinezești.

Concurenții au parte de o nouă misiune de la Gina Pistol. Aceștia trebuie să găsească ștampilele cu numele lor scrise în limba chineză.

Ștefania și Speak, Adda și Cătălin sunt echipele care vor participa la jocul de amuletă care se va desfășura într-un templu dedicat lui Confucius.

Gina Pistol lansează un nou joc pentru concurenții de la Asia Express. Acesta de desfășoară tot în templul dedicat lui Confucius.

În Filipine, cazarea era ușor de găsit. În Taiwan, concurenții se înțeleg foarte greu cu locuitorii pentru că nu știu chineză, iar limba engleză lipsește cu desăvârșire din vocabularul taiwanezilor.