Antena Căutare

Asia Express a scos untul din concurenți! Gina Pistol: "L-am văzut pe Dorian Popa cu lacrimi în ochi"

Asia Express, care va debuta în această seară, la Antena 1, de la ora 20:00. Aventura începe în Vietnam, prima destinație a celor șapte cupluri de vedete care au acceptat provocarea inedită de a parcurge aproape 5000 de kilometri pe teritoriul unui continent necunoscut, cu doar un singur euro pe zi.

Asia Express, care va debuta în această seară, la Antena 1, de la ora 20:00. Aventura începe în Vietnam, prima destinație a celor șapte cupluri de vedete care au acceptat provocarea inedită de a parcurge aproape 5000 de kilometri pe teritoriul unui continent necunoscut, cu doar un singur euro pe zi.

Prima zi a aventurii a început cu o mare surpriză pentru concurenți, care au fost percheziționați de către autoritățile vietnameze chiar înainte de a începe cursa.

Înainte de marea premieră, Gina Pistol a povestit câteva ceva "din culise", la "Neatza cu Răzvan și Dani"!

Asia Express, cel mai dur reality show din România, debutează în această seară, de la 20:00! Gina Pistol: "S-a făcu... Gina Pistol dă din casă, înainte de MAREA PREMIERĂ Asia Express: "Ți se rupe sufletul de unii concurenți"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x