Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Bianca Drăgușanu a răbufnit! Concurenta „Asia Express” a ajuns la capătul puterilor: „E posibil așa ceva?!”

Bianca Drăguşanu, aşa cum nu aţi mai văzut-o de mult! Concurenta „Asia Express” s-a săturat să rabde şi a făcut o criză de toată frumuseţea. Ce o nemulțumește?

Bianca Drăguşanu, aşa cum nu aţi mai văzut-o de mult! Concurenta „Asia Express” s-a săturat să rabde şi a făcut o criză de toată frumuseţea. Ce o nemulțumește?

Se pare că Bianca Drăgușanu nu s-a bronzat prea tare în „Asia Express”. Vedeta a postat pe contul său de Instagram o înregistrare în care își varsă supărarea:

„Nu se poate așa ceva...te duci, stai la plajă ore întregi, zile întregi și nimic! Alții se bronzează în două ore cât aș sta eu o viață întreagă și aș dormi în solar. E posibil așa ceva? Mă duc să îmi iau și un sac de autobronzant, vreau să fiu neagră tuci! Stați să vedeți!”

Și am văzut! Câteva minute mai târziu, concurenta „Asia Express” a venit cu câteva imagini în completarea mesajulul inițial. Vedeta și-a cumpărat o pungă întreagă de spray-uri autobronzante! Dovada, în materialul video de mai jos.

Asia Express, cel mai dur reality show al momentului, revine la Antena 1 duminică, 10 februarie, de la ora 20.00. Noul sezon va avea trei zile de difuzare, duminică, luni şi marţi şi va aduce schimbări şi în structura competiției.

Nouă perechi de vedete se aventurează prin Sri Lanka şi India într-o călătorie unică, în care trebuie să se descurce cu un dolar pe zi, să îşi găsească singuri mâncare, cazare şi transport. Lupta se dă pentru premiul de 30.000 de Euro şi pentru mândria de a avea în “portofoliu” o asemenea performanţă la nivel personal.

sursa: antenastars.ro