Antena Căutare

Bianca Drăgușanu a răbufnit! Concurenta „Asia Express” a ajuns la capătul puterilor: „E posibil așa ceva?!”

Bianca Drăguşanu, aşa cum nu aţi mai văzut-o de mult! Concurenta „Asia Express” s-a săturat să rabde şi a făcut o criză de toată frumuseţea. Ce o nemulțumește?

Bianca Drăguşanu, aşa cum nu aţi mai văzut-o de mult! Concurenta „Asia Express” s-a săturat să rabde şi a făcut o criză de toată frumuseţea. Ce o nemulțumește?

Se pare că Bianca Drăgușanu nu s-a bronzat prea tare în „Asia Express”. Vedeta a postat pe contul său de Instagram o înregistrare în care își varsă supărarea:

„Nu se poate așa ceva...te duci, stai la plajă ore întregi, zile întregi și nimic! Alții se bronzează în două ore cât aș sta eu o viață întreagă și aș dormi în solar. E posibil așa ceva? Mă duc să îmi iau și un sac de autobronzant, vreau să fiu neagră tuci! Stați să vedeți!”

Și am văzut! Câteva minute mai târziu, concurenta „Asia Express” a venit cu câteva imagini în completarea mesajulul inițial. Vedeta și-a cumpărat o pungă întreagă de spray-uri autobronzante! Dovada, în materialul video de mai jos.

Asia Express, cel mai dur reality show al momentului, revine la Antena 1 duminică, 10 februarie, de la ora 20.00. Noul sezon va avea trei zile de difuzare, duminică, luni şi marţi şi va aduce schimbări şi în structura competiției.

Nouă perechi de vedete se aventurează prin Sri Lanka şi India într-o călătorie unică, în care trebuie să se descurce cu un dolar pe zi, să îşi găsească singuri mâncare, cazare şi transport. Lupta se dă pentru premiul de 30.000 de Euro şi pentru mândria de a avea în “portofoliu” o asemenea performanţă la nivel personal.

sursa: antenastars.ro

Concurenții „Asia Express” au avut parte de terapie cu șocuri, în traficul din India: „Dacă ai impresia că ești stresat ... CRBL, Ana Morodan, Ruby și iubitul ei Robert – campionii kilogramelor pierdute în cursa „Asia Express”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x