Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Concurenții au primit o nouă misiune în cursa pentru ,,Ultima Șansă''! Aceștia trebuie să facă selfie cu oamenii din autobuzele cu logo-ul Asia Expres

Concurenții au primit o nouă misiune de la Gina Pistol. Aceștia trebuie să găsească autobuzele cu logo-ul Asia Express, după care să facă un selfie cu oamenii din aceste autovehicule.

Concurenții au primit o nouă misiune palpitantă în cursa pentru ,,Ultima Șansă''. Greul de acum începe căci acești oameni sunt greu de adunat. Unii dintre concurenți nu înțeleg ce trebuie să facă:,,Nu am înțeles nimic, ce trebuie să facem?"

Concurenții au primit o nouă misiune de la Gina Pistol. Aceștia trebuie să găsească autobuzele cu logo-ul Asia Express, după care să facă un selfie cu oamenii din aceste autovehicule.

Când au ajuns la locul faptei, juratul le-a dat o listă cu multe cerințe vizavi de persoanele pe care trebuie să le aducă în autobuz, iar apoi să-i convingă să rămână acolo preț de 30 de minute, până când va veni timpul ca autobuzul să plece.
Scopul probei este să-i aducă în autobuz și să meargă cu ei până la un parc din apropiere pentru a face selfie cu ei în fața logului Asia Express.

Misiunea a fost extrem de grea, pentru că toți oamenii care se aflau în acea autogară aveau alte destinații, majoritatea spre muncă.
În cazul în care pasagerii adunați se răzgândesc și vor să plece mai devreme, concurenții Asia Express vor fi sancționați.

Bogdan Boanță și Cocuța recunosc că a fost o probă foarte grea, căci e greu să ții pe loc atâția oameni. La un moment dat ajunseseră să îi numere din 20 în 20 de secunde de teamă să nu părăsească locul.

Un alt impediment a fost faptul că locuitorii nu știau limba engleză, iar concurenții nu știau cum să întrețină atmosfera pentru a-i ține cât mai aproape pe localnici.
Uite cum s-au descurcat concurenții nominalizați pentru ,,Ultima Șansă'':