Antena Căutare

Asia Express continuă! Provocare dificilă pentru concurenți! Au devenit vânzători ambulanți. Pe ce au trebuit să obțină bani

Asia Express continuă cu o nouă provocare dificilă pentru concurenți. Aceștia au primit o misiune inedită de la Gina Pistol - să vândă pietre semiprețioase oamenilor din Sri Lanka.

Asia Express continuă cu o nouă provocare dificilă pentru concurenți. Aceștia au primit o misiune inedită de la Gina Pistol - să vândă pietre semiprețioase oamenilor din Sri Lanka.

O pereche a obținut imunitate și dreptul de a circula cu mașina și de a dormi la hotel, având bani de cheltuit. Ei au putut pleca, „să fie turiști”.

„Nu ne venea să credem. Nu știam ce să facem”, au spus Anca și Teo.

Concurenții au primit destinația Ratnapura, unde sunt mine de safir, dar nu înainte de a intra din nou în competiție.

Înainte de a pleca, concurenții trebuie să meargă să vândă pietre semiprețioase. Ei nu au voie să vândă mai mult de o piatră unui turist sau unui grup de turiști.

În funcție de banii pe care ii obțin în acest fel, concurenții pot participa sau nu la un jocul zilei.

„Primele patru echipe care ajung la joc vor avea câte un cadou pentru minerii care vă așteaptă acolo. Sunt doi mineri. Cumpărați ce vreți voi. Minerii vor alege două echipe din cele patru pentru a participa la joc, în funcție de cadou”, a explicat Gina Pistol.

Urmăriți clipul de mai jos din „Asia Express”.

Asia Express, lider de piață pe targetul urban și national: Anca Sigartău și Teo au câștigat imunitatea și amuleta... Urmează multe momente tensionate pentru vedete! Concurenții din Asia Express devin vânzători ambulanți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x