Antena Căutare

Aventura Asia Express continuă. Gina Pistol învață limba vietnameză. Cum se descurcă frumoasa prezentatoare

Aventura continuă în Asia. S-au obișnuit cu vremea, s-au împrietenit cu localnicii, dar cum rămâne cu limba vorbită de asiatici?

Aventura continuă în Asia. S-au obișnuit cu vremea, s-au împrietenit cu localnicii, dar cum rămâne cu limba vorbită de asiatici?

Limba este un obstacol foarte important in competitia Asia Express, show de aventură ce va fi difuzat în primăvara anului 2018 la Antena 1. În zonele în care se filmează emisunea este foarte dificil să găsești vorbitori de limba engleză. Rămân așadar două posibilități: fie înveți limba locală, fie îi înveți pe localnici limba română. Gina Pistol, prezentatoarea Asia Express, a început deja primele lecții.

Dacă vedetele vor reuși sau nu să se descurce cu limbă sau dacă își vor însuși mai degrabă limbajul semnelor, telespectatorii vor vedea din primăvară la Antena 1.

Suspans, adrenalină, situații limită și emoție imposibil de găsit până acum, la televizor! Șapte cupluri de vedete îşi vor testa limitele în Asia Express, cel mai dur reality show făcut până acum în România, un show pe bune, cu aventură pură, 100%. Un show pentru care vedetele s-au pregătit, nu glumă!

Lora și Ionuț Ghenu, mesaj de pe teritoriul asiatic: "Eu sunt foarte bine aici și chiar aveam nevoie de asta. El ma... În timpul filmărilor ,,Asia Express”, Gina Pistol a început primele lecții de vietnameză...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x