Antena Căutare

S-a râs copios! CRBL și Oase, în formă după experiența din India: "După ce că te-ai îmbrăcat de la second-hand, mai ai și freza aia!"

Cea mai dură experiență a fost și cea mai frumoasă pentru CRBL și Oase, echipa care a fost "sufletul" glumelor în sezonul 2 Asia Express. 

Cea mai dură experiență a fost și cea mai frumoasă pentru CRBL și Oase, echipa care a fost "sufletul" glumelor în sezonul 2 Asia Express.

Invitați în platoul "Xtra Night Show", cei doi sunt la fel de comici ca în reality show-ul Asia Express. Cum să se poată opri să nu facă glume la adresa lor de fiecare dată când au ocazia?

Băieții au câştigat amuleta, în ediția de duminică a celui mai dur reality-show, „Asia Express”, după o probă inedită, care a generat tensiuni între coechipieri. CRBL a suferit și o căzătură de zile mari, din cauza vitezei și s-a pus rău cu Morodan, după ce l-a pasat pe Valentin Butnaru echipei formată din ea și Adrian Teleșpan.

CRBL și Oase ne dau întâlnire și diseară, într-o nouă ediție "Asia Express - Drumul Elefantului", de la 20:00, la Antena 1.

Aventura lui Valentin Butnaru în India a ajuns la final! Cea mai dură schimbare pentru concurenții Asia Express: mixare... Jojo face orice ca să câștige imunitatea, chiar să-și riște viața: ,,Jojo e săgeată pentru imunitate, și-o dorește...''...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x