Antena Căutare

Asia Express, lider de audiență cu ediția cursei pentru ultima șansă. Victor Slav și Selina au părăsit competiția

Seară grea pentru cuplul Victor Slav și Selina, care au ajuns pe ultimul loc la cursa pentru ultima șansă în ediția de ieri Asia Express. La finalul unei zile epuizante, Zeul a fost roșu – culoarea eliminării din competiție. „Despărțirile sunt foarte apăsătoare în Asia Express”, a spus Selina printre lacrimi, la careul la care și-au luat la revedere de la celelalte echipe.

Galerie
Asia Express, lider de audiență cu ediția cursei pentru ultima șansă. Victor Slav și Selina au părăsit competiția de pe Drumul Zeilor | Antena 1

Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:28 – 24:08, ediția de aseară a reality show-ului s-a impus ca lider de audiență, obținând, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 5.1 puncte de rating și o cotă de piață de 20.2%, în timp ce următorul clasat înregistra 5 puncte de rating și o cotă de piață de 20%. Reality show-ul difuzat de Antena 1 și-a menținut poziția fruntașă și la nivelul publicului urban, cu 5.4 puncte de rating și 17.1% cotă de piață, în timp ce postul de locul secund a obținut 5 puncte de rating și 15.8% cotă de piață.

Totodată, Antena 1 a fost postul TV preferat de români pe tot parcursul zilei (intervalul whole day – 02:00 – 26:00), înregistrând pe tronsonul publicului comercial 2.4 puncte de rating și 20% cotă de piață, în timp ce postul de pe următorul loc a obținut 2.3 puncte de rating și 19.4% cotă de piață. În minutul de aur 20:57, peste 1,1 milioane de telespectatori au urmărit cursa pentru ultima șansă.

Citește și: Asia Express, sezonul 7. Cosmin Vîjeu a izbucnit în lacrimi și a plecat de la careu. Ce s-a întâmplat, chiar înainte de votare

Victor Slav și Selina au părăsit competiția de pe Drumul Zeilor

Articolul continuă după reclamă

Ediție a reality show-ului încărcată de emoții ieri seară, la Antena 1: presiunea competiției s-a simțit mai mult ca până acum pe Drumul Zeilor, la careul de dinaintea cursei pentru ultima șansă. Una dintre surprizele serii a fost faptul că Adi Nartea și Cosmin Vîijeu au ajuns pe ultimul loc la întrecerea din ziua precedentă, fiind astfel condamnați să lupte pentru a rămâne în concurs. Alături de ei, la startul cursei pentru ultima șansă s-a aliniat perechea de pe penultimul loc, Victor Slav și Selina – în vreme ce Oana Paraschiv și Mihai Găinușă au fost a treia echipă din mult temuta întrecere, în urma votului tensionat de la careu. De partea cealaltă, Ioana State și Mane Voicu, dar și Nicolai Tand și Sorin Brotnei s-au aflat la adăpostul imunității.

Cursa pentru ultima șansă a fost cu atât mai aprigă cu cât votul decisiv aseară la careu a fost dat de Victor și Selina – ei i-au nominalizat pe Oana și Găinușă, presiunea întrecerii dintre cele două perechi pe traseu resimțindu-se din plin. La finalul unei zile care i-a trecut pe concurenți prin diverse probe, precum cele de escaladă și parcurgere a unor trasee suspendate, Victor și Selina au ajuns pe ultimul loc la Irina. Iar Zeii au fost din nou neîndurători – echipa fiind eliminată din competiție la finalul etapei a cincea.

”Chiar nu m-am așteptat la reacții atât de emoționante din partea colegilor la plecarea noastră. Noi le vom ține pumnii în continuare tuturor în această aventură inegalabilă”, a declarat Victor Slav. ”Atât a fost să fie drumul nostru, nimic nu e întâmplător. Le mulțumim tuturor pentru experiența aceasta minunată. Suntem foarte recunoscători pentru tot ce am trăit aici”, a adăugat iubita lui, Selina. Duminica aceasta, de la ora 20:00, la Antena 1, Asia Express continuă cu noi misiuni surprinzătoare în etapa a șasea.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 2 octombrie 2024

Reacția Selinei după ce a fost eliminată de la Asia Express alături de Victor Slav. Ce mesaj a transmis în mediul online...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 2 octombrie. Ramona și Olimpia au câștigat 10.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 2 octombrie. Ramona și Olimpia au câștigat 10.000 de lei! Miercuri, 02.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x