Antena Căutare

Asia Express, lider de audiență. Nicolai Tand și Sorin Brotnei, salvați de Zeul verde, la finalul etapei a patra

„Adio, Thailanda”, au spus aseară perechile aflate pe Drumul Zeilor, pregătite să intre în etapa a cincea a competiției – care îi duce în a doua țară de pe traseu, Malaezia.

Galerie
Asia Express, lider de audiență | Antena 1

Cursă intensă pentru ultima șansă în ediția de aseară Asia Express: trei echipe ambițioase s-au aliniat la startul mult temutei întreceri care putea trimite o pereche acasă la finalul serii.

Zeii au fost, însă, îndurători: Nicolai Tand și Sorin Brotnei au mai primit o șansă în aventura nebună de la capătul lumii.

Asia Express, lider de audiență
Nicolai Tand și Sorin Brotnei, salvați de Zeul verde, la finalul etapei a patra

Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:29 – 23:55, ediția de aseară a reality show-ului
s-a impus ca lider de audiență, obținând, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 5.4 puncte de rating și o cotă de piață de 19.9%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 5.2 puncte de rating și o cotă de piață de 19.5%.

Articolul continuă după reclamă

În minutul de aur 21:59, 971.000 de telespectatori au urmărit cursa pentru ultima șansă.

„Adio, Thailanda”, au spus aseară perechile aflate pe Drumul Zeilor, pregătite să intre în etapa a cincea a competiției – care îi duce în a doua țară de pe traseu, Malaezia.

Cei care au știut sigur că vor face acest pas au fost Adi Nartea și Cosmin Vîjeu, deținătorii imunității mari – iar lor li s-au alăturat câștigătorii imunității mici, Victor Slav și Selina. Ceilalți au așteptat cu mari emoții ca Irina Fodor să dezvăluie clasamentul final – în urma căruia Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, dar și Nicolai Tand și Sorin Brotnei au intrat la cursa pentru ultima șansă. Cea de-a treia pereche, votată de ceilalți să participe la această întrecere, a fost cea alcătuită din Anca Țurcașiu și Andreea Samson.

Cursa a purtat echipele de la o fermă de stridii la școala de dresat maimuțe și temple ascunse în peșteri întunecoase. Seara a culminat cu verdictul Zeului pentru ultimii sosiți la Irina: Nicolai și Sorin au fost salvați de la eliminare, pentru că Zeul a fost verde.

„Mă gândeam, când așteptam verdictul, la pruncii mei – ce-o să le zic? Când am plecat, m-au încurajat, ca orice copil care-l vede pe tatăl său ca fiind cel mai bun. Și mă întrebam ce-o să spună Iancu și Ilona... Suntem foarte bucuroși că putem merge mai departe. Chiar ne doream din tot sufletul să rămânem în competiție”, a declarat Nicolai.

”Îmi era teamă că n-o să apucăm să experimentăm autostopul în Malaezia, ca să ne dăm seama dacă avem noi, într-adevăr, o problemă sau nu”, a spus cu umor Sorin.

Ce handicap surprinzător vor primi Nicolai și Sorin la începutul etapei a cincea, dar și ce misiuni ingenioase vor avea echipele de rezolvat telespectatorii vor descoperi în ediția Asia Express difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY duminică, de la ora 20:00.

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban și Național
Perioada 25 septembrie 2024

Asia Express sezonul 7, 25 septembrie 2024. Ce echipă a ajuns ultima la cursa pentru ultima șansă. Ce culoarea a avut dr... Prima reacție a lui Nicolai Tand după ce a fost la un pas de eliminare la Asia Express. Ce a publicat în mediul online...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Comentarii


Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 25 septembrie 2024. Lorenzo a câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 25 septembrie 2024. Lorenzo a câștigat suma de 3.500 de lei Miercuri, 25.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x