Antena Căutare

Asia Express, lider de audiență. Victor și Selina, primii în cursa imunității. Presiunea crește la careul ultimei șanse

Ieri seară, la Asia Express, Ioana State și Mane Voicu au câștigat o amuletă spectaculoasă – iar Victor Slav și Selina au ajuns pe primul loc în cursa pentru a doua imunitate.

Galerie
Descoperă ce se întâmplă în ediția de diseară a emisiunii Asia Express, din 25 septembrie 2024 | Antena 1

Cuplul așteaptă în seara aceasta confirmarea oficială a victoriei. Irina Fodor va dezvălui clasamentul final în ediția reality show-ului de la 20:30, când începe ”etapa durerii” pe Drumul Zeilor. Așa numesc concurenții cursa pentru pentru ultima șansă – dar și preliminariile ei.

Emisiunea Asia Express-Drumul Zeilor a fost lider de audiență cu ediția din 24 septembrie 2024

Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:28 – 24:04, ediția de aseară a reality show-ului
s-a impus ca lider de audiență, obținând, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 6.1 puncte de rating și o cotă de piață de 23.1%, în timp ce următorul clasat înregistra 5 puncte de rating și o cotă de piață de 18.9%.

Citește și: Asia Express, sezonul 7. Selina, experiența incredibilă pe care a trăit-o, care a făcut-o să tremure de emoție. Ce s-a întâmplat

Articolul continuă după reclamă

Reality show-ul difuzat de Antena 1 și-a menținut poziția fruntașă și la nivelul publicului urban. La nivelul publicului comercial, Asia Express a obținut 6.3 puncte de rating și 22.8%, în timp ce postul clasat pe locul secund a înregistrat 5.4 puncte de rating și 19.5% cotă de piață. În minutul de aur 21:58, peste 1,1 milioane de telespectatori au urmărit cursa de pe Drumul Zeilor.

Ce se întâmplă în ediția de diseară a emisiunii Asia Express-Drumul Zeilor, din 25 septembrie 2024

În seara aceasta, de la 20:30, urmează bilanțul etapei a patra a competiției, care va decide ce echipe ajung în Malaezia, următoarea țară de pe Drumul Zeilor. Careul la care Irina Fodor anunță ultimele două echipe ajunse la întrecerea de ieri concentrează cele mai multe emoții – este vorba despre perechile care intră automat la cursa ce poate duce la eliminarea din competiție. Emoțiile sunt cu atât mai mari cu cât nici echipele situate pe un loc onorabil nu sunt la adăpost: votul care trimite a treia echipă în cursa pentru ultima șansă crește presiunea de la careu. ”Ne simțim ca la un concurs de aruncat cuțite” a fost unul dintre comentarii în timpul tensionatului vot. Ce alianțe se consolidează, ce strategii noi se conturează și ce alegeri surprinzătoare vor face concurenții? ”Am crezut că nu aud bine. Încă sunt în șoc! Este așa dezamăgitor”, a fost una dintre reacții în urma votului.

Citește și: Asia Express, sezonul 7. Andreea și Carmen Negoiță, ceartă la cuțite. „Dacă nu te potolești cu șefia asta...”

Singura echipă care participă fără emoții la careu este cea formată din Adi Nartea și Cosmin Vîjeu, deținătorii imunității mari – în timp ce Victor Slav și Selina așteaptă să afle dacă li se vor alătura sau nu, cu a doua imunitate. Cursa pentru ultima șansă va purta echipele de la o fermă de stridii la școala de dresat maimuțe și temple ascunse în peșteri întunecoase. Ce perechi sunt condamnate să lupte pentru a rămâne în competiție și care va fi verdictul de la finalul etapei a patra telespectatorii vor afla în ediția Asia Express difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY de la ora 20:30.

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național
Perioada 24 septembrie 2024

Asia Express, sezonul 7. Selina, experiența incredibilă pe care a trăit-o, care a făcut-o să tremure de emoție. Ce s-a î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 24 septembrie 2024. Andrei și Bianca, campioni la skandenberg, au atins pragul de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 24 septembrie 2024. Andrei și Bianca, campioni la skandenberg, au atins pragul de 3.500 de lei Marti, 24.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x