Antena Căutare

Asia Express, lider de piață pe targetul urban și national: Anca Sigartău și Teo au câștigat imunitatea și amuleta

Seară cu surprize, în cea de-a patra ediție Asia Express, difuzată de Antena 1. În ciuda faptului că au fost eliminate săptămâna trecută, Margherita de la Clejani și Iuliana Luciu au reintrat în competiție, după ce Bianca Drăgușanu și Oana au decis să părăsească show-ul din cauza problemelor de sănătate.

Seară cu surprize, în cea de-a patra ediție Asia Express, difuzată de Antena 1. În ciuda faptului că au fost eliminate săptămâna trecută, Margherita de la Clejani și Iuliana Luciu au reintrat în competiție, după ce Bianca Drăgușanu și Oana au decis să părăsească show-ul din cauza problemelor de sănătate.

Pentru mine autostopul a fost foarte greu. Nu mai aveam putere să fiu drăguță, deși localnicii erau drăguți cu noi. Psihic nu știu dacă o mai duc mult, dar fizic nu mă mai țin picioarele. A fost o experiență de neuitat, dar am tot ce vreau acasă.”, a mărturisit Bianca, spre surprinderea tuturor.

Asia Express, lider de piață pe targetul urban și national: Anca Sigartău și Teo au câștigat imunitatea și amuleta

Aproape 2.100.000 de telespectatori au urmărit, la nivel national, cel mai dur reality-show duminică seară, în minutul de maximă audiență de la 20:50. În intervalul orar în care a fost difuzată emisiunea, 19.58-23.34, Asia Express a fost lider pe publicul urban, dar și la nivel național. Așa se face că la orașe, Antena 1 a condus cu o medie de 7.5 puncte de rating și 15.7 % cota de piață, fiind urmată de ProTV cu 7.1 puncte de rating și 14.8 procente din cota de piață. Și la nivelul întregii țări cei mai mulți telespectatori au ales să urmărească aventura vedetelor de pe Drumul Elefantului, astfel că emisiunea a fost lider de audiență cu o medie de 7,4 puncte de rating și 15,4 % cota de piață.

Asia Express, lider de piață pe targetul urban și national: Anca Sigartău și Teo au câștigat imunitatea și amuleta

Duminică seara cursa a reînceput cu cele opt echipe rămase în competiție, iar Marga și Iuliana s-au alăturat în cursă, după ce au primit o a doua șansă: “Suntem foarte, foarte fericite. Nu mai dăm importanță rucsacului din spate, oricât de greu ar fi. Suntem motivate să demonstrăm că noi am meritat această oportunitate.”, au declarat fetele. “Ele au un tonus aparte care schimbă schema grupului, sunt un foarte bun energizant pentru întreaga echipă.”, au adăugat colegii, care le-au primit înapoi cu brațele deschise.

Seara de duminică nu a fost deloc una ușoară pentru vedete, căci autostopul le-a pus mai multe probleme ca în orice altă zi, iar găsirea unui acoperiș deasupra capului s-a dovedit a fi, pentru cei mai mulți, o misiune aproape imposibilă. Anca Sigartău și Teodor au reușit să treacă cu brio peste toate provocările celui mai dur reality show, săștige amuleta în valoare de 1000 de Euro și să se claseze pe primul loc la finalul zilei. Pe lângă cazarea la hotel, aceștia au dobândit și avantajul de a fi turiști în Sri Lanka până la încheierea etapei: Pentru acest locul întâi, pe care ni l-am dorit foarte tare, am tras toată cursa.

Asia Express, lider de piață pe targetul urban și national: Anca Sigartău și Teo au câștigat imunitatea și amuleta

Ordinea plecării a fost stabilită, duminică seară, de un test de cultură generală, ce le-a verificat vedetelor cunoștințele. Concursul a oferit un avantaj substanțial celor patru echipe care au fost cât mai aproape de răspunsul corect: bilete de tren spre primul punct de control. Ruby și Robert, Cosmin Seleși și Șerban Copoț, Ana Morodan și Teleșpan și Anca Sigartău și Teodor au fost cei opt norocoși care au beneficiat de un avans în cursă, în vreme ce restul echipelor au fost nevoite să facă rost de transport. Avantajul de treizeci de minute cu trenul și-a pierdut efectul în momentul în care câștigătorii s-au lovit și ei de problema autostopului, iar cursa a devenit din ce în ce mai tensionată, căci doar primele două echipe ajunse în fața Ginei Pistol aveau să participe la proba Amuletei.

Asia Express, lider de piață pe targetul urban și national: Anca Sigartău și Teo au câștigat imunitatea și amuleta

La Fabrica de Ceai Pedro, CRBL și Oase s-au duelat cu Anca Sigartău și Teodor pentru suma de 1000 de Euro și un avantaj substanțial în cursă. În vreme ce unul dintre coechipieri a avut misiunea de a de indicații prin stație bazate pe o serie de fotografii, celălalt a fost nevoit să caute, într-o plantație imensă de ceai, localnicele ce se potriveau întru-totul descrierii făcute: “Toate semănau. Este greu să spui că alegi o localnică pentru că are ceva special, a trebuit să gândim foarte rapid.”. Anca și Teo au fost primii care au îndeplinit misiunea, motiv pentru care au câștigat amuleta și dreptul de a stabili ordinea plecării în cursă. Ruby și Robert au beneficiat de avantaj și au plecat alături de câștigători, în vreme ce restul echipelor au primit sarcina de a culege ceai pentru o anumită perioadă de timp.

În momentul în care Gina Pistol a dat stop cursei, concurenții au plecat în căutarea unui loc de dormit, însă, aflați într-o zonă muntoasă, misiunea s-a dovedit a fi aproape imposibilă. Paul Ipate și Jojo au înnoptat în casa unui călugăr, iar Ana Morodan și Teleșpan au apelat la bunăvoința localnicilor care le-au cazat pe Marga și Iuliana. “Era întuneric. Șansele de a ne găsi un acoperiș erau din ce în ce mai mici. Cred că am căutat în jur de o oră.”, a spus Anca Sigartău, care, în cele din urmă, a dormit pe o ușă de lemn, în sufrageria sărăcăcioasă a unui localnic.

Dimineață cursa a reînceput cu o ultimă provocare și o miză extrem de importantă: imunitatea. Cele opt cupluri de vedete au fost nevoie să facă rost de ingrediente proaspete pentru a prepara bãutura energizantă a localnicilor, Kola Kanda. Dintr-un litru de suc natural, două boluri au fost consumate de vedete, în vreme ce alte trei au fost transportate, pe serpentine, până la punctul final de control. Cu toate acestea, nu ordinea sosirii a cântărit cel mai mult, ci cantitatea de băutură adusă, iar clasamentul a fost recalculat în funcție de îndemânarea echipelor de a transporta bolurile intacte. Anca Sigartău și Teodor au câștigat și de data aceasta misiunea, după o zi în care s-au luptat din răsputeri să-și păstreze locul fruntaș: ”Nu ne-a venit să credem!”.

Diseară, de la 20:00, vedetele fac comerț în Sri Lanka

Cel mai dur reality show continuă în seara aceasta, de la 20:00, cu o nouă provocare pentru cele șapte echipe rămase în lupta pentru imunitate. Anca și Teodor se vor bucura de o zi fără niciun stres, însă asta nu este valabil și pentru restul vedetelor, care vor fi nevoite să își însușească rolul de vânzători ambulanți.

În seara aceasta, concurenții vor vinde pietre semiprețioase, iar cu banii câștigați vor cumpăra cadouri pentru un cuplu de mineri din Sri Lanka. Primele patru echipe care ajung la punctul de control, acolo unde îi așteaptă Gina Pistol, vor avea ocazia să le ofere localnicilor micile atenții, ca mai apoi să îi convingă că merită să participe la jocul de Amuletă, ce le-ar putea aduce suma de 1000 de Euro și un avantaj prețios pentru restul cursei. Din cele patru echipe, doar două se vor duela pentru recompensă, într-o probă a îndemânării.

Astfel, în funcție de ordinea clasamentului de duminică seară, echipele vor putea să aleagă trei talismane valoroase, pe care le vor vinde ulterior trecătorilor. Abilitatea lor de a convinge, dar și rapiditatea le vor fi vitale, iar suma finală obținută ar putea să stabilească dacă au, sau nu, o șansă la câștig. Concurenții vor încerca sub orice formă să impresioneze și să își ducă misiunea la bun sfârșit cât mai rapid, motiv pentru care Bogdan și Cocuța vor face o demonstrație de dans pentru a atrage atenția, iar Șerban Copoț și Cosmin Seleși vor avea ocazia să facă negoț chiar cu o româncă.

Entuziasmul nu este prezent în fiecare echipă, iar presiunea competiției îi va face pe Ruby și pe Robert să clacheze: ”Ia-ți altă echipă și descurcă-te!, va afirma vedeta într-un moment tensionat.

Ce concurenți se vor descurca cel mai bine în această probă și care sunt cele patru cupluri ce se califică la o șansă de a juca în proba Amuletei, telespectatorii Antena 1 vor afla diseară, de la 20:00, într-o nouă ediție a celui mai dur reality-show, Asia Express- Drumul Elefantului.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All Urban si National

Perioada 17 februarie 2019

Concurenta Asia Express, Anca Sigartău, despre forța ei interioară: ”A fost întotdeauna ceva dincolo de mine”... Asia Express continuă! Provocare dificilă pentru concurenți! Au devenit vânzători ambulanți. Pe ce au trebuit să obțină ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x