Antena Căutare

CONCURS | Asia Express pune în joc o super experienţă pentru telespectatori: participarea la filmările următorului sezon

Asia Express - Drumul Împăraților, cel mai dur reality-show difuzat de Antena 1, lansează astăzi concursul Pașaport de Asia, concurs ce pune la bătaie o experiență de neuitat pentru unul dintre fanii emisiunii. 

Asia Express - Drumul Împăraților, cel mai dur reality-show difuzat de Antena 1, lansează astăzi concursul Pașaport de Asia, concurs ce pune la bătaie o experiență de neuitat pentru unul dintre fanii emisiunii.

Antena 1

Premiul constă în participarea la filmările următorului sezon, alături de echipa de producție și de vedetele show-ului. Pentru o etapă, câștigătorul va trăi experiența Asia Express și va avea ocazia să descopere cum este produs show-ul, dar mai ales ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat.

Înscrierile se fac pe pasaportdeasia.a1.ro

Asia Express - Concurs "Pașaport de Asia"

Concursul va începe din seara premierei sezonului 4, iar mecanismul este unul simplu. Săptămânal, după fiecare episod de Asia Express – Drumul Împăraţilor, telespectatorii trebuie să intre pe pasaportdeasia.a1.ro și să răspundă corect la câte o întrebare legată de ce s-a intamplat în seara respectivă.

Întrebarea de concurs va fi valabilă doar 24 de ore, iar fiecare răspuns corect îi poate aduce cât mai aproape de marele premiu.

Citește și: Asia Express- Drumul Împăraților dă startul cursei: „Ce am trăit în ziua asta nu o să mai trăiesc”

Indiciile se regăsesc doar în cadrul showului, prin urmare vizionarea fiecărui episod și atenția la detalii a telespectatorilor va juca un rol decisiv. Înscrierile se fac doar în formularul de concurs de pe https://pasaportdeasia.a1.ro/.

La finalul sezonului, participanții care răspund corect la minimum 30 de întrebări, din totalul de 41, vor intra în cursa pentru marele premiu şi vor fi mai aproape de experienţa Asia Express: participarea la filmările primei etape a sezonului 5.

Câștigătorul va fi desemnat ulterior, prin tragere la sorți.

Săptămâna aceasta, premiera Asia Express – Drumul Împăraților va fi difuzată în 5 ediții consecutive: sâmbătă și duminică, 18 și 19 septembrie, de la 20:00 și luni, marți și miercuri, 20,21 și 22 septembrie, de la 20:30. Ulterior, show-ul va fi difuzat săptămânal pe Antena 1, de duminică până miercuri.

Asia Express 2021. Cine sunt concurenții din sezonul 4... Cine e Elwira Petre de la Asia Express sezon 4. Cu ce se ocupă soția lui Mihai Petre...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Ultimele știri
x