Antena Căutare

Tu ce ai alege? Să-ți arzi gâtul cu supă picantă și fierbinte de chili sau mâncarea de elefant? Ce echipă câștigă misiunea

Cele trei echipe semifinaliste din „Asia Express” sezon 2 au avut parte de o aventură pe cinste în ediția din 8 aprilie 2019! Ajunse la fort, vedetele au fost nevoite să ia o decizie extrem de grea!

Cele trei echipe semifinaliste din „Asia Express” sezon 2 au avut parte de o aventură pe cinste în ediția din 8 aprilie 2019! Ajunse la fort, vedetele au fost nevoite să ia o decizie extrem de grea!

Trei echipe s-au întrecut spre punctul de întâlnire din Pune! Chiar dacă imunitatea nu mai este în joc, concurenţii care ajung primii la Gina se vor bucura de o noapte la hotel şi de o cină pe cinste! Miza e uriașă, doar că înainte de toate, echipele trebuie să treacă printr-un fort indian.

Semifinaliștii de la Asia Express” sezon 2 au făcut iar autostopul și au ajuns la următorul punct: fortul indian! Acolo, frumoasa prezentatoare le-a pregătit o nouă provocare! Echipele au fost nevoite să aleagă ce gustare preferă: câte un bol de supă picantă și fierbinte de chili sau o grămăjoară de mâncare de elefant!

„Mi-am aruncat efectiv supa pe gât și ardea foarte tare, mi-au amorțit buzele”, a concluzionat Bogdan Boantă.

„Doar am băgat degetul și mi-a luat limba foc”, a țipat CRBL, sub focurile supei de chili.

Apoi a urmat o nouă cursă! Cine ajunge primul la Gina Pistol este răsplătit din plin: o noapte la hotel și o cină pe cinste! De data aceasta, CRBL și Oase ajung primii și se bucură de un premiu pe măsură!

Vedetele nu scapă de vacile indiene! Cu vopseaua în mâini, concurenții au colindat prin sat după...coarne!... Vedetele de la „Asia Express” au trăit aventuri pe cinste! Au vopsit coarne de vaci, au dat localnicii cu turmeric pe fa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x