Căutare Live

Misiune aproape imposibilă la „Asia Express”! Vedetele caută omul pierdut pe străzile aglomerate! „Aveam cuțite în stomac întruna...”

O surpriză cu adevărat uriașă a fost atunci când cele trei echipe semifinaliste din emisiunea „Asia Express” sezon 2 au aflat că trebuie să învețe să cânte la tobe și să facă un show captivant! Doar că sarcina se dovedește a fi extrem de dificilă! Și asta nu a fost tot!

O surpriză cu adevărat uriașă a fost atunci când cele trei echipe semifinaliste din emisiunea „Asia Express” sezon 2 au aflat că trebuie să învețe să cânte la tobe și să facă un show captivant! Doar că sarcina se dovedește a fi extrem de dificilă! Și asta nu a fost tot!

Vedetele au aflat de la Gina Pistol că trebuie să exerseze cântatul la tobe indiene. Cine câștigă proba primește un bonus pe măsură: pornirea în cursă cu un avans de timp, față de celelalte echipe din „Asia Express” sezon 2.

Prima misiune? Concurenții trebuie să găsească o anumită stradă dintr-un cartier indian, unde se vând instrumente musicale.

Apoi, sarcina devine și mai complicată: găsirea unor instrumente și a unor instrumentiști, cu scopul de-a aduce laolaltă orchestra a căror membri s-au pierdut, la „Asia Express” sezon 2.

Mai exact, concurenţii au fost nevoiţi să îşi dea seama ce instrumente mimează doi dintre membri unei formaţii, să asculte apoi la căşti melodia şi să caute un al treilea membru cu instrumentul care lipsea din orchestra celor doi, pentru ca formația să fie completă.

Traficul aglomerat, agitația și străzile pline de oameni nu i-au ajutat deloc pe concurenți să își îndeplinească sarcina!

S-a aflat! Care este prima echipă care ajunge în marea finală „Asia Express”! „Nu mai pot...”... Doar pentru cei cu stomac tare! Vedetele trebuie să mănânce o „delicatesă” ce le-a întors stomacul pe dos! „Doamne, ce s...
Ultimele știri