Antena Căutare

Emoții uriașe! Anca și Teodor de la „Asia Express” au primit cutia cu verdictul! România sau India?

Proba de salvare a ajuns la final și cele trei echipe află deznodământul acestei întreceri cu o miză uriașă! Ce concurenți pleacă mai departe în India?

Proba de salvare a ajuns la final și cele trei echipe află deznodământul acestei întreceri cu o miză uriașă! Ce concurenți pleacă mai departe în India?

După ce au îndeplinit un traseu cu numeroase sarcini, ultima misiune are loc în Piaţa din Pettah! Concurenţii trebuie să adune cinci legume şi să le aşeze într-o anumită ordine! Cine greșește se întoarce înapoi în piață și caută fructele corecte!

Cine găsește combinația potrivită și îndeplinește astfel toate misiunile primește plicul cu adresa unde se află Gina Pistol!

Într-o cursă nebună contracronometru, Cocuța și Bogdan, Anca și Teodor și Șerban (rămas fără coleg după ce Cosmin Seleși s-a accidentat) pornesc la drum către punctul de întâlnire! Cine ajunge pe ultimul loc riscă să plece acasă, dacă elefantul din cutia primită de la Gina este de culoare roșie!

Emoțiile au fost mari și deznodământul...complet neașteptat! Anca și Teodor au primit cutia de la Gina Pistol și elefantul a fost verde, așa că cei doi au rămas în competiția „Asia Express” sezon 2!

Limba singaleză i-a terminat pe concurenții de la „Asia Express”! „Sunt nişte covrigi aici! Ăsta nu e scris de om! Le-au... Ultima aventură în Sri Lanka s-a terminat cu emoții uriașe! Ce au făcut vedetele de la „Asia Express” ca să ajungă în In...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x