Antena Căutare

Jocul pentru ultima șansă! Concurenții de la „Asia Express” se apucă de gătit în Sri Lanka!

A început o nouă cursă la „Asia Express”, presărată cu misiuni şi autostop, ce îi va testa pe concurenţi atât fizic, cât şi psihic! Două echipe şi jumătate şi o singură dorinţă de a merge mai departe! 

A început o nouă cursă la „Asia Express”, presărată cu misiuni şi autostop, ce îi va testa pe concurenţi atât fizic, cât şi psihic! Două echipe şi jumătate şi o singură dorinţă de a merge mai departe!

La proba anterioară, pe ultimele locuri au fost Anca și Teodor și Șerban. A treia echipă care intră la jocul de ultimă șansă este votată de către ceilalți concurenți. Decizia lor? Cocuța și Bogdan Boantă!

Aceștia sunt concurenții din sezonul 2 „Asia Express” care pornesc la drumul presărat de probe tot mai dificile!

Fiecare echipă ajunsă la jocul de ultimă șansă își alege o altă echipă salvată, care va alege o salată și înghețată dintr-un meniu. Cine livrează mâncarea comandată primește plicul pentru următoarea destinație!

Acuzații grave și certuri uriașe! Jojo și Paul Ipate o dau de gol pe Ana Morodan! Ce s-a întâmplat... Limba singaleză i-a terminat pe concurenții de la „Asia Express”! „Sunt nişte covrigi aici! Ăsta nu e scris de om! Le-au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x