Asia Express

SEZONUL 2 | INTEGRAL

50 de minute de ceartă! Cum au ratat Cocuța și Bogdan Boantă finala Asia Express, "la mustață"

 

Plecat-au nouă echipe din Bucureşti, şi cu "sergenţii" Liviu şi Andrei, zece! Şi nu-i era, zău, nimănui în piept inima rece! Aşa spunea poetul şi aşa gândeau şi ei, cele nouă echipe concurente de la Asia express 2, la plecarea din Bucureşti. Două din ele au ajuns în finală. Una, a ratat-o "la mustată".

Ruby și Robert și CRBL și Oase sunt echipele finaliste în sezonul 2 Asia Express. Cocuța și Bogdan Boantă, cei înfrânti, și-au jucat propria carte și și-au singuri bețe în roate. 50 de minute, pe ceas, a durat cearta celor doi. Era imposibil ca toată scena, mult prea lungă, să intre pe tv. 

Au regretat certurile, dar a fost mult prea târziu, căci au ajuns ultimii la punctul de întâlnire cu Gina Pistol, iar asta le-a adus eliminarea.

Cel de-al doilea sezon al super show-ului Asia Express se apropie de final. Călătoria începută în Sri Lanka și continuată în India își va desemna mâine seară, de la 20:00, la Antena 1, câștigătorii. Nouă perechi de vedete s-au aflat în această competiție, iar una dintre ele este foarte aproape să își însușească amuleta de 30.000 de Euro. Au fost nouă, acum sunt doar două variante de echipe, doar una câștigătoare: Ruby și Robert sau CRBL și Oase? Cine vor fi marii câștigători ai Asia Express, sezonul 2? 

Nu rata finala Asia Express, marți, 16 aprilie, ora 20:00, la Antena 1! 

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

Urmareste Asia Express Sezonul 2 (INTEGRAL) pe 👉 AntenaPlay
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe