Antena Căutare

Nu e glumă, e meserie în India! Concurenții, orpililați, trebuie să-i curețe în urechi pe localnici: "Cum să existe așa ceva?!"

Cel de-al doilea sezon Asia Express se apropie de final. Dar până atunci, echipele rămase în concurs luptă pentru un loc în marea finală. Aflați în punctul final din India, concurenții au parte de o nouă provocare! Trebuie să curețe în urechi cinci localnici din Mumbai. Doar așa pot să afle următoarea misiune.

Cel de-al doilea sezon Asia Express se apropie de final. Dar până atunci, echipele rămase în concurs luptă pentru un loc în marea finală. Aflați în punctul final din India, concurenții au parte de o nouă provocare! Trebuie să curețe în urechi cinci localnici din Mumbai. Doar așa pot să afle următoarea misiune.

"Nu am crezut că există așa ceva ca meserie!" Da, ați auzit bine! În India vorbim de "curățătorul de urechi", un job ca oricare altul, taximetrist, bucătar.

Ceea ce trebuie să facă echipele pentru a afla următoarea misiune este să găsească cinci localnici, cărora să le curețe urechile.

Călătoria începută în Sri Lanka și continuată în India își va desemna marți seară câștigătorii. Nouă perechi de vedete s-au aflat în această competiție, iar una dintre ele este foarte aproape să își însușească amuleta de 30.000 de Euro.

Simțiți mirosul de bucate?! Mâncare românească pentru indieni. CRBL: "Mă strânge mama de gât dacă nu o să-mi iasă m... "Adică să mă bat singur, ca prostu'?" Echipele s-au biciuit, timp de zece minute, pentru curățarea păcatelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x