Antena Căutare

"Adică să mă bat singur, ca prostu'?" Echipele s-au biciuit, timp de zece minute, pentru curățarea păcatelor

Cum să scapi de păcate, în credința hindusă? "La noi, biciul îl folosești la plugușor, aici trebuie să te lovești cu el", se exclamă dintr-un colț, la aflarea veștii că trebuie să se biciuiască. Dar totul pentru un loc în finala sezonului 2 "Asia Express".

Cum să scapi de păcate, în credința hindusă? "La noi, biciul îl folosești la plugușor, aici trebuie să te lovești cu el", se exclamă dintr-un colț, la aflarea veștii că trebuie să se biciuiască. Dar totul pentru un loc în finala sezonului 2 "Asia Express".

În drumul lor prin Mumbai, cele trei echipe rămase în concurs află cum pot scăpa de păcate. Concurenții trebuie să se biciuiască timp de zece minute, iar clipurile cu dovada trebuie să ajungă la Gina Pistol.

Deși pare un lucru inuman, căci acel bici e greu, gros la bază și subțire spre vârf, lucrurile nu par să stea atât de rău. Ba mai mult, ritualul de curățare a păcatelor o amuză pe Ruby, care se apucă să-l filmeze pe Robert în timp ce se biciuiește: "Poate faci asta și acasă după ce mă superi", exclamă, încântată, bruneta.

Nu e glumă, e meserie în India! Concurenții, orpililați, trebuie să-i curețe în urechi pe localnici: "Cum să existe... Au spălat de-au "rupt" în cea mai mare spălătorie în aer liber din lume: "Băi, și ăsta e cu țeapă!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x