Antena Căutare

Jocul pentru amuletă s-a încheiat cu un scandal! „Ruby, ești nebună la creierii capului?!”

Asia Express. Sezon 2. Episod 25. Jocul pentru amuletă a început. Echipele care au ajuns până în semifinală trebuie să facă față celei mai solicitante probe de până acum. 

Asia Express. Sezon 2. Episod 25. Jocul pentru amuletă a început. Echipele care au ajuns până în semifinală trebuie să facă față celei mai solicitante probe de până acum.

„Simpaticilor, v-am spus că această etapă este una de anduranță fizică. O să vedeți cel mai bun exemplu: la ce performanțe poate ajunge corpul nostru, dacă este sănătos, frumos educat, antrenat bine și, mai ales, călit de o voință de campion”, le-a zis Gina Pistol.

Mallakhamba este un sport tradițional din India. Concurenții au avut parte de o demonstrație spectaculoasă. Toată lumea a răsuflat ușurată după ce Gina le-a confirmat că nu va fi nevoie să imite mișcările gimnaștilor.

Robert, Bogdan și George sunt primii care vor încerca să reziste cât mai mult timp pe stâlp, în timp ce coechipierii lor vor încerca să afle răspunsurile întrebărilor date de Gina Pistol.

În final, doar o echipă a ieșit câștigătoare: Cocuța și Bogdan! Victoria lor a fost contestată de Șerban Copoț. Ce le-a reproșat acesta, pueți afla, din materialul video de mai jos:

Ruby are un descântec special pentru iubitul ei, a doua victimă a băuturii thandai: „Dacă te-a fermecat o femeie, să-i c... Puțină intervenție divină nu strică! Concurenții s-au pus pe sfințit mașini: „A ieșit diavolul din Oase!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x