Căutare Live

Imunitatea nu mai există! Șerban Copoț și George Vintilă au primit Elefantul Auriu: „Vrem să știm exact ce face!”

Asia Express. Sezon 2. Episod 25. După cele mai grele probe de până acum, Gina Pistol este la punctul de întâlnire. În ce ordine vor ajunge la ea echipele care s-au înfruntat în semifinala „Asia Express”?

Asia Express. Sezon 2. Episod 25. După cele mai grele probe de până acum, Gina Pistol este la punctul de întâlnire. În ce ordine vor ajunge la ea echipele care s-au înfruntat în semifinala „Asia Express”?

CRBL și Oase ajung în fața Ginei Pistol. „Acum călcăm pentru prima oară cu patru picioare”. De ce a spus CRBL asta? Pentru că Oase a scăpat de ghips!

Cocuța și Bogdan sunt accidentați! Șchiopătând, coregrafa se grăbește să ajungă la punctul de întâlnire. „M-a blestemat Oase!”, a strigat ea.

„Simpaticilor, sunteți doar trei echipe. Lui Robert i s-a făcut rău și a ajuns la spital”, i-a anunțat Gina.

Am ajuns în semifinala „Asia Express”. Din acest moment, nicio echipă nu va mai beneficia de imunitate. Se pot primi, în schimb, avantaje. Pentru că au ajuns primii la punctul de întâlnire, Șerban Copoț și George Vintilă au primit Elefantul Auriu. Ce face acesta? Vom afla, în ediția următoare!

Ruby și Robert, cea mai ghinionistă echipă din semifinală! Au ajuns direct la cursa pentru Ultima Șansă... Semifinala i-a pus în fața celor mai grele probe! Mai mulți concurenți au cedat, iar imunitatea a dispărut...
Ultimele știri