Antena Căutare

Finală, trofeu, premiu de 30.000 de euro. Oase face orice ca să găsească indiciile. CRBL: "Gata, te însori?"

Marea finală Asia Express, sezonul 2, a început în forță! Cele două echipe, CRBL și Oase și Ruby și Robert trebuie să găsească indiciile și cheițele. Doar așa vor găsi persoana pe care trebuie să o ducă la Gina Pistol.

Marea finală Asia Express, sezonul 2, a început în forță! Cele două echipe, CRBL și Oase și Ruby și Robert trebuie să găsească indiciile și cheițele. Doar așa vor găsi persoana pe care trebuie să o ducă la Gina Pistol.

Pe lângă misiuni, cei patru trebuie răspundă corect și la o serie de întrebări cheie legate de parcursul lor în competiție. Dar pentru a avea acces la întrebări, ambele echipe trebuie să deblocheze o tabletă, iar fiecare cod se regăsește în indicii de pe traseu.

Convinși că ei trebuie să câștige, Oase și CRBL sunt gata să dea totul. Însă nu sunt singurii, căci și Ruby și Robert și-au pus la bătaie toate resursele pentru victorie.

Marea finală se anunță una extrem de dificilă! Gina Pistol: "Trebuie să veniți la mine cu un prieten, veți primi di... Cum zici roșu, albastru, verde în India? Memoria, marele inamic al celor două echipe finaliste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x