Antena Căutare

Cursă pentru supraviețuire în sezonul 2 Asia Express. Iubitul lui Ruby a făcut toxiinfectie alimentară

Nouă perechi de vedete se aventurează în sezonul doi "Asia Express", prin Sri Lanka și India, într-o călătorie unică, în care trebuie să se descurce cu un dolar pe zi, să își găsească singuri mâncare, cazare și transport. Lupta se dă pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mândria de a avea în “portofoliu” o asemenea performanță la nivel personal.

Nouă perechi de vedete se aventurează în sezonul doi "Asia Express", prin Sri Lanka și India, într-o călătorie unică, în care trebuie să se descurce cu un dolar pe zi, să își găsească singuri mâncare, cazare și transport. Lupta se dă pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mândria de a avea în “portofoliu” o asemenea performanță la nivel personal.

Una dintre marile probleme ale concurenților a fost mâncarea. Au slăbit pe capete, asta pentru că fie n-au avut ce să mănânce, fie nu s-au "împăcat" deloc cu așa zisele delicii culinare asiatice.

Unii dintre ei au avut chiar probleme de sănătate. Robert, de exemplu, iubitul lui Ruby, a făcut toxiinfecție alimetară, ceea ce l-a "costat" câteva kilograme bune.

Asia Express, sezon2. Nu rata marea premieră de duminică, 10 februarie

“Asia Express”, cel mai dur reality show al momentului, revine la Antena 1 duminică, 10 februarie, de la ora 20.00. Noul sezon va avea trei zile de difuzare, duminică, luni și marți și va aduce schimbări și în structura competiției. Nouă perechi de vedete se aventurează prin Sri Lanka și India într-o călătorie unică, în care trebuie să se descurce cu un dolar pe zi, să își găsească singuri mâncare, cazare și transport. Lupta se dă pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mândria de a avea în “portofoliu” o asemenea performanță la nivel personal.

CRBL, Ana Morodan, Ruby și iubitul ei Robert – campionii kilogramelor pierdute în cursa „Asia Express”... Accidentări pe bandă rulantă la „Asia Express”. CRBL: „Din cauza adrenalinei, nu am simțit nimic pe moment”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x