Antena Căutare

Alex și Radu s-au clasat pe ultimul loc în cursa pentru ultima șansă, la Asia Express! Ce culoare a avut ancora?

În a zecea ediție din sezonul 3 al emisiunii Asia Express, trei echipe au avut parte de o aventură plină de adrenalină, în cursa pentru ultima șansă!

De data aceasta, Cătălin cu Adda, frații Ristei și Radu cu Alex au pornit într-o cursă nebună, în care fiecare secundă contează.

Au învățat să facă tâmplărie și au construit o cruce, au mers să obțină spovedania unor localnici, au făcut iar autostopul și au mers pe insula unde un preot a așteptat crucile mari din lemn, dar și lista cu păcate aflate de la oamenii de pe stradă.

Alex și Radu s-au clasat pe ultimul loc în cursa pentru ultima șansă, la Asia Express! Ce culoare a avut ancora?

Alex Abagiu și Radu Vlăduț, la Asia Express

Alex Abagiu și Radu Vlăduț, la Asia Express

Apoi au învățat cum se vâslește într-un canoe, au mers pe un pod plutitor și au făcut un puzzle extrem de complicat. Apoi, la final, cele trei echipe din cursa pentru ultima șansă au alergat spre punctul de întâlnire, pentru a afla cine s-a clasat pe ultimul loc.

Alex Abagiu și Radu au terminat cursa pentru eliminare pe ultimul loc, riscând astfel o eliminare! Care a fost verdictul? Află totul urmărind materialul video de mai sus din ediția a zecea din sezonul 3 al emisiunii Asia Express!

Alex și Radu, plan secret! Adda și Cătălin au căzut imediat în capcana rivalilor... Atacuri de panică, certuri uriașe și răutăți amendate de soartă, la Asia Express! Ce s-a întâmplat în ediția a zecea din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x