Antena Căutare

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au câștigat imunitatea! Speak, declarație de dragoste pentru Ștefania! VIDEO

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au câștigat imunitatea, în „Asia Express”, sezonul 3, ediția 14. Speak i-a făcut o declarație de dragoste Ștefaniei.  

„Am alergat pentru dușmani! Nu mă oftic că am tras degeaba, ci mă oftic că n-a ajuns frate-miu mai repede”, a reacționat Florin Ristei, când a aflat că cele două blonde au câștigat imunitatea, și cu ajutorul lui.

„În condițiile absolut anormale de trai de la Asia Express, să îți regăsești partenerul de echipă e un prim pas spre normalitate”, a spus și Lia Bugnar, după ce s-a reunit cu Maria Buză.

Speak i-a făcut o declarație de dragoste Ștefaniei, chiar dacă în absența ei, după ce Gina Pistol l-a întrebat dacă ea este aleasa lui.

„Mereu întârzie! Oriunde trebuie să plecăm, ea întârzie. Daa, ea e! (Aleasa inimii lui, n.r.)”, a spuss Speak.

„Blondele iar au imunitate! 100 de euro, hotel, mâncare, mașină”, a anunțat Gina Pistol, explicând că a câștigat prima echipă care a reușit să se reunească la ea.

„Bată-te-ar norocul! Zăbăuca asta îmi aruncă cu semințe!”. Muncă grea pentru imunitate, la orez! Speak, cât pe ce să leș... Florin Ristei și Carmen Grebenișan, nevoiți să facă echipă! Speak, declarație de dragoste fantastică! Ce s-a întâmplat î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x