Antena Căutare

„Aaau! Doamna e venită de la Bălăceanca!”. Misiune la limita imposibilului, în Taiwan! Accidentări și sudalme în cascadă! Speak, declarație de dragoste! VIDEO

Prima misiune pentru concurenții rămași în „Asia Express”, sezonul 3, după prima noapte pe care au petrecut-o în Taiwan, a venit cu accidentări și sudalme în cascadă, în unele echipe. Speak i-a făcut o adevărată declarație de dragoste Ștefaniei.

Misiunea pe care au primit-o concurenții a fost să găsească un personaj mitologic pictat pe pereţii uneia dintre două pagode, la Lotus Lake, Dragon & Tiger pagodas, în Kaohsiung.

Vedetele au trebuit să fotografieze picturile corecte, cu telefoane mobile primite la această probă. Apoi, au avut nevoie de aprobarea unui judecător.

„Nu mai avem încredere în Ginuța! A spus că cine ajunge la ea primește un avantaj. Noi când am ajuns acolo unde ne-a spus, ea nu era”, s-au plâns Speak și Ștefania.

Artistul i-a făcut și o declarație de dragoste iubitei lui: „Ștefania are momente de genialitate, de multe ori, în situații critice. A spus că trebuie să întrebăm oamenii”.

Adda a făcut o criză de nervi la această probă. „Nu mai am nici un chef! A început să mă doară și un picior foarte tare”, a spus ea, aruncând sudalme în cascadă.

Citește și: „Parcă am dormit sub fustă de mireasă!”. În prima noapte în Taiwan, noroc imens pentru unii, ghinion teribil pentru alții! Probleme de sănătate pentru Speak! VIDEO

„Preponderent întâlneai turiști care veniseră ca și noi să se holbeze ca vițica la poarta nouă”, s-a plâns și Alex Abagiu.

Nici chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor n-au avut mare noroc, din prima. „Am dat de o doamnă mai în vârstă, care pe față părea serioasă, dar care, de fapt, în cap, venise de la Bălăceanca”, a spus Răzvan Fodor.

Urmăriți clipul de mai sus din „Asia Express”, sezonul 3.

„Parcă am dormit sub fustă de mireasă!”.  În prima noapte în Taiwan, noroc imens pentru unii, ghinion teribil pentru alț... „Nu există așa ceva pe fața Pământului! Am crezut că suntem la nebuni”. Moment de neuitat, pentru concurenți, în Taiwan!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x