Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Sacrificiul

Asia Express

DUMINICĂ, LUNI, MARȚI | ORA 20.00

Concurenții de la Asia Express, păziți de bodyguard-ul marilor staruri! „Am lucrat pentru Katy Perry și Metallica”

Sezonul 3 Asia Express începe pe 15 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1! A mai rămas puțin timp până pornim pe Drumul Comorilor! Însă culisele producției sunt la fel de spectaculoase ca ceea ce se vede pe micul ecran. O echipă de peste 200 de oameni lucrează din greu pentru ca cel mai dur reality show să se desfășoare fără cusur.

Printre ei se află și cei care asigură securitatea concurenților, aflați mereu într-o cursă contracronometru.

Cursa nebună și plină de pericole de pe Drumul Comorilor este atent supravegheată de Benny Boeckmans, șeful Securității din Asia Express. Pentru el, siguranța concurenților este mereu pe primul loc.

„Am grijă să se comporte cum trebuie, să cunoască obiceiurile culturale care pot duce la situații periculoase. Ofer informații încă de la început către concurenți și echipă despre specificul fiecărei țări și îi urmăresc pe drum. Am fost în turneu cu Limp Bizkit în anii 90', când erau în culmea popularităţii. Aveau torturi de ciocolată şi aruncau cu ele în vestiar. Aceia au fost anii nebuni. Am fost cu Metallica atunci când au venit în Belgia”, a povestit Benny despre experiența sa desprinsă parcă dintr-un film de acțiune!

Vedetele de la Asia Express au un super bodyguard în sezonul 3

Atunci când nu lucrează pentru cel mai dur reality show, Benny este responsabil de securitatea celor mai mari nume din industria muzicală internațională, cum ar fi Guns N' Roses sau Katy Perry.

De-a lungul celor 12 ani de când lucrează cu state din întreaga lume pentru formatul "Asia Express", bodyguardul a fost pus şi în fața unor situații limită. În India, a fost chiar arestat din cauza telefoanelor prin satelit, interzise în zonă.

Deși adrenalina competiției a pus stăpânire pe ei încă din primele minute, concurenții din România au înțeles că nu pot continua această emisiune decât dacă respectă regulile de securitate.

Cursa de pe Drumul Comorilor revine la Antena 1 sâmbătă, de la ora 20:00, cu un sezon spectaculos ce va duce vedetele prin două țări uimitoare, Filipine și Taiwan.

Sezonul 3 Asia Express pleacă la drum cu patru ediții consecutive, pe 15, 16, 17 și 18 februarie și are la linia de start 9 echipe: chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube