Antena Căutare

Au făcut cratere pe plajă! Concurenții din Asia Express au răscolit nisipul după indicii! „Am săpat de ziceai că facem fundație la o casă”

A noua ediție din sezonul 3 al emisiunii Asia Express a început în forță pentru cele opt echipe rămase în concurs.

A treia etapă de pe Drumul Comorilor i-a provocat pe concurenții Asia Express să își depășească limitele, căci, după cum au descoperit până acum, confortul nu este sinonim cu conceptul celui mai dur reality-show.

După o cursă fragmentată de multe misiuni, Speak și Ștefania au fost cei care au ajuns la Gina Pistol pe primul loc, motiv pentru care cei doi vor fi turiști pentru restul etapei.

Au făcut cratere pe plajă! Concurenții din Asia Express au răscolit nisipul după indicii! „Am săpat de ziceai că facem fundație la o casă”

Concurenții de la Asia Express, sezonul 3

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, săpând după indicii

De data aceasta, Gina Pistol i-a pus pe concurenți să sape în nisipul unei plaje din Filipine, pentru a găsi indicii despre următoarea lor misiune.

„Am săpat de ziceai că facem fundație la o casă. Aveam unghiile paradite total (...). Mă fac să vorbesc urât, să mă fac de râs la televizor”, a mărturisit Chef Sorin Bontea.

Apoi, după ce s-au săturat de săpat în nisip, rând pe rând, concurenții au început să dea peste indicii!

Urmărește materialul video de mai sus din ediția a noua a sezonului 3 Asia Express ca să vezi cum s-au descurcat concurenții.

„Sacou, cămașă și pantaloni scurți”! Oase, spectacol la Observator! A furat două flori! Dezvăluire neașteptată despre „A... Autostop cu surprize pentru concurenții de la Asia Express! Ristei a mers ascuns în portbagaj!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x