Antena Căutare

Și-au făcut cruce, la propriu și la figurat! Concurenții de la Asia Express, probă de foc cu lemne și cuie! „De când suntem în concursul ăsta numai de cruci și Dumnezei am avut parte”

A zecea ediție a emisiunii Asia Express a trimis trei echipe într-o cursă plină de adrenalină, pentru ultima șansă! Miza este uriașă, fiindcă cine se va clasa pe ultimul loc riscă să fie eliminat din competiție!

Adda și Cătălin, frații Ristei și Alex cu Radu au mers iar la făcut autostopul și au încercat să ajungă la următorul punct de pe hartă, unde îi așteaptă o misiune!

Concurenții de la Asia Express trebuie să monteze o cruce aflată într-o cutie, urmând cu atenție instrucțiunile. Odată ce această sarcină este îndeplinită, tâmplarul le va înmâna următorul plic!

„De când suntem în concursul ăsta numai de cruci și Dumnezei am avut parte”, a mărturisit Alex Abagiu, în timp ce lucra de zor la bătut cuie în lemn.

Urmărește materialul video de mai sus din ediția a zecea din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să vezi cum s-au descurcat cele trei echipe la această probă!

Certuri mari, replici dure și strategii secrete între concurenții de la Asia Express! Trei echipe intră la cursa pentru ... Când mântuirea îți iese singură în cale! Concurenții de la Asia Express i-au pus pe localnici să se spovedească! „Îmi în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x