Antena Căutare

Radu Vlăduț și Alex Abagiu au câștigat imunitatea, dar le-a luat ceva timp să se prindă! Cum au reacționat când au înțeles. „Bucurie enormă!” VIDEO

Radu Vlăduț și Alex Abagiu au câștigat imunitatea, în cea de-a 15-a ediție din „Asia Express”, sezonul 3, dar le-a luat ceva timp ca să se prindă că Gina Pistol le-a dat vestea cea mare.

„Trebuie să câștigăm imunitatea asta, deja nu mai putem să mai ducem încă o cursă pentru ultima șansă. Avem nevoie de ea mai mult ca orice!”, au spus cei doi, înainte de a ajunge la Gina Pistol.

Din cauza oboselii, Radu Vlăduț și Alex Abagiu n-au reacționat imediat ce Gina Pistol le-a dat vestea că sunt „imuni”.

„Ne-am bucurat foarte mult, pentru că am tras foarte tare toată ziua, și am simțit echipele cum ne suflă-n ceafă și cum vin din spate. A fost o bucurie enormă!”, au spus ei.

„Mai mult decât orice, imunitatea asta pentru noi se traduce în imposibilitatea celorlalți de a ne vota”, a precizat Alex Abagiu.

Concurenții din „Asia Express”, sezonul 3, în LACRIMI! Au primit scrisori de acasă și au izbucnit în plâns! „E prea mult!” – VIDEO

Cei doi concurenți și-au câștigat astfel dreptul de a dormi la hotel și de a mânca după pofta inimii.

Cum au reacționat Radu Vlăduț și Alex Abagiu când au aflat vestea cea mare, aflați din clipul de mai sus din „Asia Express”, sezonul 3, eiția 15!

Adda și Cătălin Rizea, taxați de Lia Bugnar, în „războiul sexelor”, la „Asia Express”, sezonul 3! „îți vine să te bagi u... „Mi-a venit să omor pe toată lumea!”. Probe chinuitoare, o confesiune periculoasă și lacrimi de dor! Ce s-a întâmplat în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x