Antena Căutare

Concurenții din „Asia Express”, sezonul 3, în LACRIMI! Au primit scrisori de acasă și au izbucnit în plâns! „E prea mult!” – VIDEO

Concurenții din „Asia Express”, sezonul 3, au izbucnit în plâns, după ce au avut parte de o surprize imensă, în ediția 15. Au primit o scrisori emoționante din partea celor dragi, iar cuvintele pe care le-au citit le-au adus lacrimi pe obraji.

După o zi obositoare, plină de bătăi de cap și de condiții grele, veștile de acasă au pus stop competiției pentru un moment.

„Nu pot. Mamă, ce mi-e dor de casă, mor!”, a spus Ștefania, izbucnind în plâns, și lăsându-l pe Speak să citească scrisoarea de la mama ei.

„Sunt foarte mândră de voi, pentru tot ce faceți în Asia Express! Știm și simțim că provocările concursului nu sunt simple și că aveți nevoie de toate resursele voastre ca să faceți față.

Ne bizuim pe puterea ta ori de câte ori fata noastră va avea nevoie de cineva să o sprijine dacă se clatină, și care să o ajute să-și depășească emoțiile”, le-a scris mama Ștefaniei.

„Vă mulțumesc din suflet pentru tot ce ați făcut pentru mine și pentru tot ce am avut când eram mică!”, le-a transmis Ștefania părinților ei, plângând.

Florin Ristei, însă, a fost numai un zâmbet, ca de obicei, alături de fratele lui, Dan Ristei. Cuvintele mamei lor i-au încântat.

„Nicio altă echipă nu poate fi mai puternică decât cea formată din doi frați care se înțeleg și care știu că nimic nu-i poate învinge. Nu sunt o lacrimogenă de fel și n-am să mă plâng că mi-e dor de voi și că sunt îngrijorată, deși îmi este și sunt foarte îngrijorată”, a scris mama lor.

Și chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au vărsat lacrimi, cân au primit câteva cuvinte de acasă.

„Mi-a venit să omor pe toată lumea și să-mi bag un aer condiționat în f**d! Mi s-au udat și chiloții”. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, în prag de colaps! VIDEO

„Nu mai pot! Eu am mai fost plecat de acasă...ani de zile. Și a fost foarte, foarte greu, am fost câte opt luni plecat pe an. Dar acum simt pe zi ce trece lipsa soției, a copiilor și a familiei. Mama este bătrână..nu știu acum ce face. Dacă e bine, dacă e rău...”, amărturisit chef Sorin Bontea, în lacrimi.

„E prea mult, treaba asta cu nevăzutul, nevorbitul, neștiutul...”, a adăugat Răzvan Fodor, extrem de emoționat.

Urmăriți reacțiile concurenților din „Asia Express”, sezonul 3, la scrisorile pe care le-au primit de cei dragi, în clipul de mai sus!

Cea mai stresantă plimbare din viața lor! Concurenții din „Asia Express”, test inedit! „Eu nu mai știu cum mă cheamă” VI... Probă grea în „Asia Express”, sezonul 3, la propriu! Cine a câștigat amuleta! Lia Bugnar: „Mi s-a stins lumina!” VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x