Antena Căutare

Ancora a fost verde! Speak și Ștefania rămân în „Asia Express”, sezonul 3, după cea mai dubioasă întâmplare! „M-am simțit sechestrat” VIDEO

Speak și Ștefania au ajuns ultimii la punctul de întâlnire cu Gina Pistol, în cursa pentru Ultima Șansă, în ediția 16 din „Asia Express”, sezonul 3. Ancora a fost verde, așa că nu au părăsit competiția.

„M-am simțit sechestrat. A întors mașina și a mers într-o foarte mare viteză înapoi către hotel. Am fost la un pas de a fi agresiv”, a spus Speak.

„M-am simțit cel mai prost din curtea școlii!”, i-a mărturisit Speak iubitei lui, Ștefania, explicându-i și că el ar vrea să meargă acasă, în ciuda dorinței ei, de a ajunge în finală.

„În momentele astea, când simți că nu mai poți, chiar te dor toatei obosit, nemâncat, miroși, e ceva. E normal să îți dorești chiar în acel moment acasă. Probabil că dacă voi avea parte de niște zile e odihnă, voi spune că mai pot să duc”, a explicat Speak.

Bontea, cât pe ce să leșine de râs, în „Asia Express”, sezonul 3! Fodor, pus să facă animale din prosoape: „S-au născut la Cernobîl!” - VIDEO

El a rugat-o pe iubita lui să nu plângă, dacă vor pleca acasă. „În momentul ăsta nu sunt fericit”, a recunoscut el, după ce a aflat că ancora a fost verde pentru el și Ștefania.

Urmăriți clipul de mai sus din „Asia Express”, sezonul 3, ediția 16.

Bontea, cât pe ce să leșine de râs, în „Asia Express”, sezonul 3! Fodor, pus să facă animale din prosoape: „S-au născut ... Bontea, criză de râs! Speak și Ștefania rămân în competiție! S-au simțit sechestrați! Ce s-a întâmplat în „Asia Express”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x