Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Au aruncat cu sulița, au plantat orez și au îndurat chinuri uriașe! Ce s-a întâmplat în ediția 20 din sezonul 3 Asia Express

Trei echipe s-au întrecut în cursa pentru ultima șansă, iar deznodământul a fost unul neașteptat! Ce s-a întâmplat în ediția 20 din sezonul 3 Asia Express?

După ce s-au întrecut cu bicicletele de lemn la vale, concurenții de la Asia Express au îmbrăcat costume tradiționale Ifugao:

Odată pregătiți cu ținutele speciale, concurenții au mers într-o piață publică din Filipine, ca să vândă suman, un preparat tradițional filipinez (ca un fel de desert):

Și de parcă acest lucru nu ar fi fost suficient de dificil, vedetele din cursa pentru ultima șansă au fost puse apoi să arunce la țintă cu sulițele, ca să adune 16 puncte:

Și greul abia apoi a început, când concurenții din sezonul 3 al emisiunii Asia Express au primit sarcina de-a curăța spicele de orez:

Plantarea de orez i-a scos din sărite pe concurenţi! Alex Abagiu şi-a făcut tratament facial cu noroi! "Dacă trăiesc râmele în el, merge şi pe faţa mea!":

La finalul ediției 20 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express am aflat că Lia Bugnar și Maria Buză au fost eliminate din competiție:

NE REVEDEM DUMINICĂ, DE LA ORA 20:00, LA ANTENA 1, PENTRU O NOUĂ EDIȚIE A EMISIUNII ASIA EXPRESS!