Antena Căutare

Se apropie finala Asia Express, sezonul 3! Ghicitori dificile, un ultim joc de amuletă și o diplomă de excelență acordată Addei! Ce s-a întâmplat în ediția 33

În ediția 33 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express, două echipe au intrat la ultimul joc de amuletă! Drumul Comorilor se apropie cu pași repezi de marea finală, ce ne va dezvălui cine a câștigat sezonul 3 Asia Express!

Ziua a început în forță pentru concurenții din sezonul 3 al emisiunii Asia Express, care au primit neobișnuita sarcină de-a se plimba printr-un oraș taiwanez cu un imens dragon colorat. Nu a fost o sarcină ușoară, dar vedetele tot au găsit puterea de-a face haz de necaz:

Și de data aceasta, concurenții de la Asia Express au avut mari probleme când au făcut autostopul:

O sarcină cu adevărat specială a fost atunci când concurenții au fost nevoiți să găsească răspunsul la o serie de ghicitori inedite:

Odată ajunși la Gina Pistol, concurenții au primit verdictul acestei misiuni! Cine a câștigat?

Două echipe au intrat la jocul de amuletă, iar traducerea din chineză în limba română s-a dovedit a fi extrem de dificilă:

Tot în ediția 33 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express, vedetele au fost puse în mare dificultate de un titirez:

Și ca surpriza să fie uriașă, la următoarea etapă a jocului de amuletă, concurenții au fost nevoiți să rotească un titirez uriaș, ce le-a dat adevărate bătăi de cap:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ștefania, criză uriașă de nervi și momente de disperare, la Asia Express! „Este urât și prost”... Concurenții din Asia Express nevoiți să mănânce stinky tofu, mâncarea preferată a taiwanezilor. Asia Express a fost lide...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x