Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Finala Asia Express aduce o bătălie spectaculoasă! Două echipe luptă pentru marele premiu! Ce s-a întâmplat în ediția 35 din sezonul 3 Asia Express

În ediția 35 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express am aflat ce echipă a părăsit competiția, dar și care sunt cele două echipe finaliste.

Ziua a început în forță pentru concurenții din sezonul 3 al emisiunii Asia Express, căci au fost puși să convingă 20 de oameni să îi urmeze, pentru a îndeplini misiunea impusă de Gina Pistol. Apoi, vedetele au descoperit ce sarcină trebuie să îndeplinească la mina de aur:

Un moment inediat din ediția 35 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express a fost atunci când Gina Pistol a servit ceaiul cu cele trei echipe rămase în competiție:

Nu a durat mult și concurenții au primit o nouă misiune dificilă: să transporte câte un turn format din 20 de steamere cu găluşte:

Un moment cu adevărat emoționant a fost atunci când vedetele au lansat lampioane pe care au scris mesaje pentru cei dragi:

Concurenţii s-au luptat cu treptele infernale de pe Muntele Elefantului:

Acesta a fost momentul în care pe Speak l-au lăsat puterile și s-a prăbușit la pământ:

Marea surpriză a serii a fost atunci când moneda a fost roșie, iar Adda și Cătălin au fost nevoiți să părăsească Asia Express, sezonul 3:

Am avut apoi ocazia să aflăm ce au dezvăluit Adda și Cătălin după aflarea verdictului, dar și să revedem cele mai amuzante momente trăite de ei în competiție:

Finaliştii din Asia Express au avut parte de o experienţă inedită la un templu! Au cunoscut veritabili maeștri Wushu:

NE REVEDEM MIERCURI, DE LA ORA 20:30, LA ANTENA 1, PENTRU MAREA FINALĂ A EMISIUNII ASIA EXPRESS! VOM DESCOPERI CINE SUNT CÂȘTIGĂTORII SEZONULUI 3!

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video