Antena Căutare

Finala Asia Express aduce o bătălie spectaculoasă! Două echipe luptă pentru marele premiu! Ce s-a întâmplat în ediția 35 din sezonul 3 Asia Express

În ediția 35 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express am aflat ce echipă a părăsit competiția, dar și care sunt cele două echipe finaliste.

Ziua a început în forță pentru concurenții din sezonul 3 al emisiunii Asia Express, căci au fost puși să convingă 20 de oameni să îi urmeze, pentru a îndeplini misiunea impusă de Gina Pistol. Apoi, vedetele au descoperit ce sarcină trebuie să îndeplinească la mina de aur:

Un moment inediat din ediția 35 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express a fost atunci când Gina Pistol a servit ceaiul cu cele trei echipe rămase în competiție:

Nu a durat mult și concurenții au primit o nouă misiune dificilă: să transporte câte un turn format din 20 de steamere cu găluşte:

Un moment cu adevărat emoționant a fost atunci când vedetele au lansat lampioane pe care au scris mesaje pentru cei dragi:

Concurenţii s-au luptat cu treptele infernale de pe Muntele Elefantului:

Acesta a fost momentul în care pe Speak l-au lăsat puterile și s-a prăbușit la pământ:

Marea surpriză a serii a fost atunci când moneda a fost roșie, iar Adda și Cătălin au fost nevoiți să părăsească Asia Express, sezonul 3:

Am avut apoi ocazia să aflăm ce au dezvăluit Adda și Cătălin după aflarea verdictului, dar și să revedem cele mai amuzante momente trăite de ei în competiție:

Finaliştii din Asia Express au avut parte de o experienţă inedită la un templu! Au cunoscut veritabili maeștri Wushu:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Finaliștii Asia Express primesc un ajutor nesperat! Ce arme secrete au pregătit pentru ultima bătălie... Marea finală „Asia Express”, sezonul 3, în această seară, la Antena 1! Ediția de marți, lider de audiență! Ce îi așteapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x