Antena Căutare

Răzvan Fodor, Florin Ristei sau Alex Velea: cine este cea mai frumoasă prințesă de la Asia Express? „Mă fluiera lumea pe stradă”

Asia Express, sezon 3, episod 5. Concurenții sunt de nerecunoscut! Cine ar fi crezut că lui Alex Velea i-ar sta atât de bine în rochie?!

Pentru a intra în Taal, trebuie să știi un jurământ străvechi...în limba filipineză! Concurenții au luat casele la rând, în căutarea oamenilor cu numele lor scrise pe interiorul hainelor tradiționale pe care, mai apoi, trebuie să le îmbrace.

„M-am bucurat foarte tare când a venit momentul schimbatului hainelor, pentru că pusesem ochii pe rochia doamnei. Mă prindea perfect”, a mărturisit Florin Ristei.

Cursa a continuat, pentru unii dintre concurenți, în rochii. Alegeți voi, cine este cea mai frumoasă prințesă de la Asia Express?

„Nanunuka Sanakawa...am uitat!” Cea mai tare probă le-a cam încurcat limbile concurenților: „Ne-am obișnuit deja să intr... Speak și iubita lui, Ștefania, ceartă cumplită în mijlocul străzii: „Mă iau nervii. Îmi vine să-ți dau cu ochelarii în c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x