Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 4 mai 2024. Jo și Liviu Teodorescu, transformare fantastică în Katy Perry și Juicy J. Cum au apărut pe scenă

Jo și Liviu Tedorescu s-au transformat în Katy Perry și Juicy J în a 12-a gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 4 mai 2024. Hit-ul „Dark Horse” a răsunat pe scena transforming show-ului.

imagine cu jo si liviu teodorescu la te cunosc de undeva! sezonul 20 Galerie
Jo și Liviu Tedorescu s-au transformat în Katy Perry și Juicy J în a 12-a gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 4 mai 2024 | Antena 1

Deși au primit o piesă extrem de ofertantă, Jo și Liviu Teodorescu au nemulțumiri la antrenamentele pentru cea de-a 12 gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 4 mai 2024. Presiunea celor 4 miliarde de vizualizări pe care le are referința lor și-a spus cuvântul, însă ca de obicei, concurenții au dat tot ce au avut mai bun pentru tranformarea în Katy Perry și Juicy J.

Jo și Liviu Tedorescu s-au transformat în Katy Perry și Juicy J în a 12-a gală Te cunosc de undeva! sezonul 20. Cum au cântat „Dark Horse”

Jo și Liviu Tedorescu s-au transformat în Katy Perry și Juicy J și au cucerit pe toată lumea. Jurații i-au privit atenți pe tot parcursul momentului desprins din videoclipul hit-ului „Dark Horse”.

În timp ce Jo a intrat în pielea îndrăgitei artistei americane și a captat toate privirile cu asemănarea dintre ele, dar și cu vocea puternică, nici Liviu nu a avut o misiune ușoară. Concurentul s-a transformat în rapperul Jucy J și a livrat versurile în rafală.

Înconjurați de danstori și un decor impunător, atât jurații cât și colegii de la canapea au fost extrem de surprinși când l-au văzut pe artist intrând pe scenă dintr-un sarcofag.

Jurizare Jo și Liviu Teodorescu la Te cunosc de undeva! 4 mai 2024

„Mi-a plăcut ce am auzit, ați cântat în stil, în caracter . L-am simțit pe Liviu că savurează fiecare mișcare, deși el stătea într-un sarcofag acolo”, a spus Ozana Barabancea.

„Foarte buni ați fost. Momentul meu preferat din seara asta, aia e, dau din casă. N-am putut să mă abțin. Au fost extrem de multe detalii, executate cu sfințenie”, a adăugat și Mihai Petre.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva sezonul 20

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon.

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 4 mai 2024. Bella și Barbara, moment pur românesc marca Dan Spătaru. Au cântat „Tu, eu și-o umbrelă... Te cunosc de undeva! 4 mai 2024. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, moment magic transformați în Jasmine și Aladdin. Cum l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x