Antena Căutare

Lia Bugnar, după ce le-a „săpat” pe Carmen Grebenișan și Alina Ceușan la „Asia Express”, sezonul 3. De ce nu le-a cerut scuze. Video

Lia Bugnar, una dintre concurentele de la „Asia Express”, sezonul 3, a povestit de ce „le-a săpat” pe Carmen Grebenișan și Alina Ceușan, în timpul unei probe, pe „Drumul Comorilor”. Ea a precizat și de ce nu le-a cerut scuze.

La o probă pentru amuletă, Lia Bugnar a decis, pe moment, să le încurce pe Carmen Grebenișan și Alina Ceușan, în căutarea unor țevi. Chiar dacă Maria Buză, coechipiera ei, nu a vrut să participe.

„Am făcut-o dintr-un soi de canibalism concurențial. Pur și simplu am avut o pierdere totală de caracter, o furie în mine îngrozitoare din cauza acelei gropi și aîntregii situații în care pur și simplu simțeam nevoia să fac rău. Nu fetelor, pe concurs. Nu avea legătură cu ele, ci cu toată furia mea. Nici nu mi-am cerut scuze, pentru că nu mi se pare că așa ceva e scuzabil.

Eu sunt un om relativ isteț. Nu sunt o tâmpită. Nu era nimic de câștigat acolo. Am problema asta – dacă scap frâiele și mă las cuprinsă de nervi, nu mai răspund de faptele mele. În general, controlez lucrul acesta”, a spus Lia Bugnar.

Citește și: Atacuri de panică, certuri uriașe și răutăți amendate de soartă, la Asia Express! Ce s-a întâmplat în ediția a zecea din sezonul 3 al emisiunii

„Maria a fost un om corect. Ea le-a arătat. Nu a putut să mă toarne pe mine, dar a încercat să facă bine”, a precizat ea.

Mai multe detalii despre conflict și mai multe explicații ale Liei Bugnar, în clipul de mai sus.

Concurenții „Asia Express - Drumul Comorilor”, nevoiți să mănânce „delicatese” locale - Galerie foto... Carmen Grebenișan este aproape gata de nuntă! Și-a găsit nașii la „Asia Express”, sezonul 3! Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x