Antena Căutare

Asia Express sezon 7, 22 septembrie 2024. Peste cine au dat Găinușă și Oana pe plajă, în timpul unei probe:„Nu voia să fie filmat”

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au întâlnit un turist care a refuzat vehement să îi ajute cu o fotografie. Motivul? Acesta se afla la plajă alături de o femeie misterioasă și nu voia să afle familia sa.

Galerie
Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au întâlnit un turist care a refuzat vehement să îi ajute cu o fotografie | Antena 1

În debutul episodului 14 al sezonului 7 Asia Express, concurenții au trebuit să colecteze sare. După ce și-au pus papucii de apă, a început proba lor.

Nu le-a fost ușor să strângă grămezile de sare, iar ustensilele s-au transformat în arme pentru unele perechi. Anca Țurcașiu a fost lovită în cap cu grebla, din greșeală, de către colega de echipă.

Odata încheiată proba, cursa continuă la Asia Express. Concurenții au fost nevoiți să facă autostopul pentru a ajunge la o plajă.

Asia Express sezon 7, 22 septembrie 2024. Peste cine au dat Găinușă și Oana pe plajă, în timpul unei probe:„Nu voia să fie filmat”

La un moment dat, telefoanele au sunat și perechile de la Asia Express au primit un mesaj prin care li se cerea să facă mai multe fotografii: cinci la număr.

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au încercat să convingă un turism să îl fotografieze, pentru a îndeplini misiunea dată de Irina Fodor. Doar că surpriză, acesta a refuzat să apară în imagini pentru că nu voia să afle familia sa unde se află și de cine e însoțit.

Bărbatul, întins pe șezlong, avea alături o doamnă cu care, se pare, nu voia să fie văzut de către cunoscuți. Degeaba au încercat cei doi concurenți să îl convingă de faptul că pozele nu vor ajunge pe rețelele sociale.

Citește și: Asia Express sezon 7, 1 septembrie 2024. Concurenții au ajuns în tribul femeilor-girafă și au găsit ghiozdanele. Ce se afla în ele

”Ce ți-e și cu Thailanda asta. Ce se întâmplă în Thailanda, rămâne în Thailanda. Nu se dă nici măcar la Asia Express”, a zis Oana Paraschiv.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus. Emisiunea integrală se vede în AntenaPlay.

Ce echipe participă la Asia Express sezonul 7. Ei sunt concurenții care au plecat pe Drumul Zeilor

Noul sezon va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Programul de difuzare a emisiunii Asia Express se rezumă la patru ediții săptămânale: duminica de la ora 20.00, și de luni până miercuri, de la 20.30.

Zi epuizantă la începutul etapei a patra, în Asia Express. Anca Țurcașiu: „Am simțit că sunt la capătul puterilor”... Asia Express sezon 7, 22 septembrie. Ioana, scoasă din sărite de Mane. Concurenta a răbufnit: „De ce țipi la mine în hal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Asia Express, 22 septembrie 2024. Nicolai Tand și Carmen Negoiță, puși în dificultate: Mi-era frică să nu înceapă să plângă
Asia Express, 22 septembrie 2024. Nicolai Tand și Carmen Negoiță, puși în dificultate: Mi-era frică să nu înceapă să plângă Duminica, 22.09.2024, 21:35
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x