Antena Căutare

Asia Express sezon 7, 23 octombrie 2024. S-a votat strategic și 3 echipe au fost în pericol de eliminare! Ce culoare a avut zeul

În ediția 33 a sezonului 7 Asia Express, trei echipe au intrat în cursa pentru ultima șansă. S-a votat strategic, iar nemulțumirile au scos la iveală emoții multe.

Galerie
În ediția 33 a sezonului 7 Asia Express, trei echipe au intrat în cursa pentru ultima șansă. S-a votat strategic, iar nemulțumirile au scos la iveală emoții multe. | Antena 1

La careu, Irina Fodor a anunțat echipele de pe ultimul loc: Nicolai- Sorin și Carmen- Andreea. Ea i-a rugat pe ceilalți să aleagă cea de a treia echipă care intră în cursa pentru ultima șansă. În timp ce Anca Țurcașiu și Andreea Samson au optat pentru Mihai și Oana, celelalte două perechi au ales Mane și Ioana.

Ioana s-a supărat, mai ales pentru decizia luată de Nicolai și Sorin. Ea a afirmat că nu se aștepta la asta din partea lor.

”Voi astăzi va trebui să organizați o cină festivă pentru sultan, bineînțeles, și pentru soția lui”, a anunțat prezentatoarea. Alături de ea au venit niște emisari ai gustului sultanului, numiți comandanți.

Citește și: Asia Express sezon 7, 22 octombrie 2024. Moment în premieră: Irina Fodor a oprit cursa! Ce echipă se afla atunci pe primul loc

Ce misiuni au avut cele 3 echipe aflate în cursa pentru ultima șansă

Ei au ales câte un comandant și următoarea probă consta în compunerea unei ținute care să semene cât mai mult cu cea a emisarului.

După ce emisarii au aprobat ținutele, concurenții au pornit spre o fabrică de tăieței. Surorile au plecat primele, urmate de Nicolai și Sorin.

Mane și Ioana au pierdut timp cu îmbrăcatul și când au ajuns în stradă, Carmen și Andreea deja plecaseră.

Ajunși la fabrică, concurenții au curățat bălegarul. Nicolai și Sorin au reușit să încarce o roabă, pe care au răsturnat-o pe final.

Carmen și Andreea au curățat sitele pentru noodles. În tot acest timp, băieții alergau cu roabele și descărcau gunoiul. Ioana și Mane au luat ultimul plic, a cărui misiune a constat în transportarea a 10 saci de făină și prepararea aluatului pentru tăieței.

După munca de la fabrică, echipele au fost recompensate cu un sac de tăieței. Următoarea locație a fost piața de animale.

Prima probă a constat în mutarea a trei iguane în trei acvarii. Au primit un acvariu, iar în continuare, concurenții au fost provocați să curețe o colivie.

Au primit în schimb o colivie. La următorul vânzător, au căutat un șoricel pentru a deveni hrana unui șarpe.

Au fost răsplătiți cu un șarpe pentru cutia goală. Aveau acum de cărat o pungă de noodles, o colivie cu o pasăre și o cutie cu un șarpe.

În plus, aveau și un plic cu bani pe care să îi folosească pentru a cumpăra restul produselor. Pentru o afla, au avut la dispoziție un număr de telefon la care aveau voie să sune doar de trei ori. Lista de cumpărături a fost transmisă în limba locală.

Citește și: Asia Express sezonul 7, 21 octombrie 2024. Ceva surprinzător s-a întâmplat la careu, după ce s-a aflat cine a câștigat imunitatea

Tensiuni la Asia Express! Concurenții au trebui să scrie după dictare mai multe ingrediente în limmba indoneziană

Partea mai dificilă a misiunii a fost să transcrie lista de ingrediente pe care trebuiau să o caute în piața de legume. Zgomotul din jur făcea proba și mai dificilă.

După ce au aflat ce trebuie să cumpere, a urmat un drum la piață. Cele trei echipe au fost nevoite să descifreze cuvintele scrise pe hârtie, aflate de la persoana cu care au vorbit la telefon.

Doar că echipele s-au oprit pe drum să adune ingredientele. Din cauza disperării de a ajunge la Irina, au explodat nervii.

Ajunși la restaurant, unde li s-au verificat produsele, Nicolai și Sorin au primit vestea că nu au 8 din cele 14 ingrediente. Astfel, trebuie să consume câteva dintre delicatesele sultanului. Cu cât greșelile mai mari, cu atât porțiile vor fi mai generoase.

Numai când vor goli farfuriile vor primi ingredientele pentru următoarea probă.

În timp ce Nicolai și Sorin plecaseră deja spre următoarea destinație, Carmen și Andreea se chinuiau să mănânce. Ioana și Mane au confundat mai multe produse și au primit o mulțime de mâncare.

Concurenții au pregătit o masă pentru sultani. Cum s-au descurcat

Ajunși la micul palat, ei au aranjat masa și au plecat să caute o pereche de sultani. Au găsit oameni normali și i-au convins să poarte ținutele alese.

Apoi i-au dus cu trăsura la masa organizată. Toate echipele au fost nevoite să invite mai multe persoane, fiindcă mâncarea era foarte multă.

Când au reușit să plece, afară ploua torențial. Din cauza apei, hainele lor s-au udat și băieții chiar au renunțat la încălțări.

După zeci de minute pe marginea străzii, au reușit să oprească mașinile care i-au dus la Irina Fodor.

Ce culoare a avut zeul în ediția 33 a sezonul 7 Asia Express

La careu, au fost așteptați de echipele Anca- Andreea și Mihai- Oana. Primele au ajuns surorile, urmate de Nicolai și Sorin.

Ioana State și Mane Voicu au ajuns ultimii. Emoțiile au fost mari, iar cei doi au spus câteva cuvinte. Tânăra chiar a lăcrimat. Curajos, Mane a deschis cutia și a dezvăluit culoarea zeului.

Zeul a fost verde în ediția 33 a sezonului 7 Asia Express, astfel că ei nu au fost eliminați. Asia Express continuă duminică cu ediția 34, într-un show de excepție.

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express - Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express - Drumul Zeilor pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Ioana State și Mane Voicu, pe primul loc în cursa de aseară, la Asia Express. Diseară, previziunile echipelor date peste... Ioana State și Mane Voicu au fost salvați de la eliminare de Zeul verde, aseară, la Asia Express. Ce urmează...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 23 octombrie 2024. Catinca și Doru au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 23 octombrie 2024. Catinca și Doru au câștigat suma de 3.500 de lei Miercuri, 23.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x