Antena Căutare

Gina Pistol are ajutoare la "Asia Express"! Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu, în rol de povestitori: "O să avem unde dormi!"

Cel de-al doilea sezon “Asia Express”, cel mai dur show de aventură difuzat în România, vine cu multe surprize pentru telespectatori. Ginei Pistol i se vor alătura Liviu Vărciu şi Andrei Ştefănescu, care se transformă de această dată din concurenţi în co-prezentatori. 

Cel de-al doilea sezon “Asia Express”, cel mai dur show de aventură difuzat în România, vine cu multe surprize pentru telespectatori. Ginei Pistol i se vor alătura Liviu Vărciu şi Andrei Ştefănescu, care se transformă de această dată din concurenţi în co-prezentatori.

Astfel, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu pleacă în India pentru a povesti telespectatorilor despre locurile istorice pe unde vor trece concurenţii şi să explice probele pe care le au de făcut.

"Voi doi formați un cuplu nemaipomenit", spune Gina Pistol despre proaspeții săi colegi de prezentare din cel de-al doilea sezon "Asia Express", care va începe în curând la Antena 1.

Cei doi, deja un "cuplu" consacrat, au poposit în platoul emisiunii "Xtra Night Show", unde Dan Capatos i-a luat la "puricat": ce surprize inedite pregătesc în India și Sri Lanka, cele două destinații ale noului sezon?

Nouă cupluri de vedete din România pornesc în aventura vieții lor, în curând, la Antena 1, în cel de-al doilea sezon "Asia Express". Spre deosebire de anul trecut, vedetele care vor lupta pentru marele premiul vor avea de această dată un nou itinerariu: peste 4000 de kilometri prin Sri Lanka și India.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x