Asia Express

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Voturi și imunitate pentru concurenți! Cursa pentru ultima șansă, noutatea sezonului 2 Asia Express – Drumul Elefantului

 

Sezonul 2 Asia Express a început în forță, iar cele nouă cupluri de vedete au făcut deja cunoștință cu primele provocări din Drumul Elefantului. Bianca Drăgușanu a avut nevoie de îngrijiri medicale, în timp ce Margherita pare exasperată de lipsurile pe care le întâmpină în India. Una peste alta, sezonul 2 aduce și o noutate: cursa pentru ultima șansă.

Ediția 3 Asia Express – Drumul Elefantului dezvăluie, astfel, noutatea sezonului: cursa pentru ultima șansă.

Asia Express. Sezonul 2. Ce presupune cursa pentru ultima șansă

Conform regulamentului celui de-al doilea sezon, în timpul cursei, două echipe se luptă pentru imunitate. Cuplurile de vedete ce câștigă sunt salvate de la eliminare și beneficiază de cazare la hotel, masă și transport.

La polul opus, ultimele două echipe care ajung la punctul de control se califică automat în cursa pentru ultima șansă. Acestora li se va alătura și o a treia echipă, votată de toți concurenții aflați în joc, în funcție de strategii. Astfel, trei cupluri de vedete pornesc într-o aventură a cărei miză este foarte mare: locul lor în competiție.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

Urmareste Asia Express Sezonul 2 (INTEGRAL) pe 👉 AntenaPlay
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI