Asia Express

DUMINICA, LUNI, MARTI | ora 20.00

Voturi și imunitate pentru concurenți! Cursa pentru ultima șansă, noutatea sezonului 2 Asia Express – Drumul Elefantului

 

Sezonul 2 Asia Express a început în forță, iar cele nouă cupluri de vedete au făcut deja cunoștință cu primele provocări din Drumul Elefantului. Bianca Drăgușanu a avut nevoie de îngrijiri medicale, în timp ce Margherita pare exasperată de lipsurile pe care le întâmpină în India. Una peste alta, sezonul 2 aduce și o noutate: cursa pentru ultima șansă.

Ediția 3 Asia Express – Drumul Elefantului dezvăluie, astfel, noutatea sezonului: cursa pentru ultima șansă.

Asia Express. Sezonul 2. Ce presupune cursa pentru ultima șansă

Conform regulamentului celui de-al doilea sezon, în timpul cursei, două echipe se luptă pentru imunitate. Cuplurile de vedete ce câștigă sunt salvate de la eliminare și beneficiază de cazare la hotel, masă și transport.

La polul opus, ultimele două echipe care ajung la punctul de control se califică automat în cursa pentru ultima șansă. Acestora li se va alătura și o a treia echipă, votată de toți concurenții aflați în joc, în funcție de strategii. Astfel, trei cupluri de vedete pornesc într-o aventură a cărei miză este foarte mare: locul lor în competiție.

🔴 Urmăreşte Asia Express online 🐘 pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! Nu pierde marea aventură, intră acum >>> https://s.a1.ro/XUFxa5H
Aboneaza-te la AntenaPlay >>> Click aici!

👉Urmareste-ne pe Instagram: https://www.instagram.com/asiaexpressromania/​

📣 Mai multe stiri aici: http://a1.ro/asia-express/stiri/

🎬 Vezi cele mai bune momente Asia Express pe YouTube Channel, alaturi de peste 105.000 de prieteni!
Abonează-te si tu la canalul nostru: https://goo.gl/hb7AXK

🔥 Discutam pe facebook Asia Express impreuna cu peste 75.000 de prieteni!