Antena Căutare

Chin pentru imunitate! Ruby a vomitat, iar Cocuța a întrebat de medic: ”Nu mai puteam să respir. Oribil!”

O ultimă probă dificilă stă între concurenți și imunitatea primei etape din India. Este surpriza pe care Gina Pistol le-a dă vedetelor. Astfel, aceștia trebuie să lupte din răsputeri pentru a-și asigura locul în cursă. 

O ultimă probă dificilă stă între concurenți și imunitatea primei etape din India. Este surpriza pe care Gina Pistol le-a dă vedetelor. Astfel, aceștia trebuie să lupte din răsputeri pentru a-și asigura locul în cursă.

Ana Morodan și Teleșpan sunt prima echipă care a câștigat cea mai importantă miză din joc, imunitatea, iar cea de-a doua echipă va fi desemnată imună după câștigarea acestei probe. Cele două sunt salvare 100% de la riscul unei posibile eliminări.

Aventura începe în forță, căci concurenții sunt serviți cu un preparat indian faimos, o masă care se pregătește pentru ocazii speciale și care cumulează majoritatea preparatelor vegetariene din regiune respectivă.

Pentru a primi plicul, trebuie să manânce așa cum se face în familiile hinduse, lucru care le dă mari bătăi de cap, mai ales lui Ruby, care vomită, dar și Cocuței care cere ajutorul medicului: ”Nu mai puteam să respir. Oribil!”

Arte marțiale în cursa pentru ultima șansă. „Mă dureau degetele de la mâini, deja mă zgâriasem”... Ruby, în lacrimi! Cocuța și Bogdan Boantă au câștigat imunitatea: ”N-am mai trăit așa emoții. Adrenalina a fost foarte m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x