Asia Express

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Prima probă din cursa pentru "ultima șansă" o face pe Ruby să izbucnească în lacrimi: "Eu nu suport oamenii care plâng, dar nu mai pot!"

 

Prima probă a cursei pentru ultima șansă le duce pe cele trei echipe, Iuliana și Margherita, Bianca și Oana și Ruby și Adrian într-o loc inedit, un loc al pietrelor prețioase.

Bianca Drăgușanu și Oana s-au mobilizat și și-au pus la bătaie toată energia pentru a găsi un mijloc de transport care să le duca la locul cu pricina. 

"Nu știu de unde mai am atâta energie să alerg așa, ca o gazelă după mașini", mărturisește Bianca.

Ruby și Adrian sunt, însă, la un pas să clacheze, după ce rămân blocați în trafic. Ruby izbucnește în lacrimi, deși recunoaște că nu-i stă în fire.

"Mie nu-mi plac oamenii ăia care imediat plâng la televizor. Dar sunt niște trăiri aici care mă fac și pe mine să clachez", spune concurenta.

Și Iuliana și Margherita par să fi luat în serios șlefuitul pietrelor, căci au pus serios umărul la treabă. 

Asia Express. Sezonul 2. Cursa pentru "ultima șanșă", plină de provocări

Cursa pentru "ultima șansă" este extrem de tensionată, plină de provocări și cu mari emoții căci la finalul ei una dintre echipe riscă eliminarea.

La finalul serii, clasamentul final al ultimului punct de control va stabili care dintre cele trei echipe ce au participat în cursa pentru ultima șansă riscă să își piardă locul în competiție. Totul depinde de culoarea elefantului din cutia securizată. Roșu implică eliminarea imediată, în vreme ce verdele îi ajută pe ultimii clasați să rămână în joc, însă cu un handicap pentru următoarea etapă.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

Urmareste Asia Express Sezonul 2 (INTEGRAL) pe 👉 AntenaPlay
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI