Antena Căutare

Prima probă din cursa pentru "ultima șansă" o face pe Ruby să izbucnească în lacrimi: "Eu nu suport oamenii care plâng, dar nu mai pot!"

Cursa pentru "ultima șansă" este extrem de tensionată, plină de provocări și cu mari emoții căci la finalul ei una dintre echipe riscă eliminarea.

Prima probă a cursei pentru ultima șansă le duce pe cele trei echipe, Iuliana și Margherita, Bianca și Oana și Ruby și Adrian într-o loc inedit, un loc al pietrelor prețioase.

Bianca Drăgușanu și Oana s-au mobilizat și și-au pus la bătaie toată energia pentru a găsi un mijloc de transport care să le duca la locul cu pricina.

"Nu știu de unde mai am atâta energie să alerg așa, ca o gazelă după mașini", mărturisește Bianca.

Ruby și Adrian sunt, însă, la un pas să clacheze, după ce rămân blocați în trafic. Ruby izbucnește în lacrimi, deși recunoaște că nu-i stă în fire.

"Mie nu-mi plac oamenii ăia care imediat plâng la televizor. Dar sunt niște trăiri aici care mă fac și pe mine să clachez", spune concurenta.

Și Iuliana și Margherita par să fi luat în serios șlefuitul pietrelor, căci au pus serios umărul la treabă.

Asia Express. Sezonul 2. Cursa pentru "ultima șanșă", plină de provocări

Cursa pentru "ultima șansă" este extrem de tensionată, plină de provocări și cu mari emoții căci la finalul ei una dintre echipe riscă eliminarea.

La finalul serii, clasamentul final al ultimului punct de control va stabili care dintre cele trei echipe ce au participat în cursa pentru ultima șansă riscă să își piardă locul în competiție. Totul depinde de culoarea elefantului din cutia securizată. Roșu implică eliminarea imediată, în vreme ce verdele îi ajută pe ultimii clasați să rămână în joc, însă cu un handicap pentru următoarea etapă.

Margherita de la Clejani nu mai rezistă! "Vreau acasă! Nu mă mai interesează acest concurs! Mi-am pierdut extensiil... Pericol la orice pas pe străzile din Sri Lanka. Ruby, la un pas să fie călcată de o mașină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x